Βραβεύσεις για τη Wind στα Sales Excellence Awards 2015

60

Με 4 βραβεία διακρίθηκε η WINDστον καταξιωμένο θεσμό Sales Excellence Awards 2015 που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την BoussiasCommunications, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ 1η Απριλίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συγκεκριμένα η WIND απέσπασε το βραβείο GOLD στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ για τον επιτυχημένο ανασχεδιασμό της αλυσίδας καταστημάτων WIND, ο οποίος έχει αποφέρει αύξηση 30% στις πωλήσεις, 23% στο walk-in και 180% στις πωλήσεις αξεσουάρ και συσκευών στα νέα καταστήματα.

Βραβείο SILVER απέσπασε η εταιρεία στην κατηγορία ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ για την επιτυχημένη υλοποίηση μιας δυναμικής ψηφιακής πλατφόρμας στο επίπεδο της επιθετικής διανομής καρτοκινητής /streetpromotion (WINDStreetRegistrationTool).

Ακόμα ένα βραβείο SILVERπαρέλαβε η WINDστην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ για την αποτελεσματική ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου εσωτερικής επικοινωνίας για το σύνολο της αλυσίδας καταστημάτων WIND το οποίο αξιοποιεί τα σύγχρονα εργαλεία των Socialmedia και τα στοιχεία της διάδρασης. (WINDSalesClub).

Τέλος, το βραβείο BRONZEήρθε στην κατηγορία ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ INTERNETγια την επιτυχημένη αξιοποίηση της υπηρεσίας PayPal στην Online Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας για την καρτοκινητή F2G & Q που πρώτη η WIND στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών εξασφάλισε για τους πελάτης της.

Η πολλαπλή διάκριση της WINDστα φετινά βραβεία SalesExcellenceAwardsαποδεικνύει στην πράξη τη διαρκή της στόχευση στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους επιμέρους άξονες των πωλήσεων.