Βραβείο για την ανανεωμένη Q!

60

Η ανανεωμένη καρτοκινητή Q ξεχώρισε φέτος στον ετήσιο Ευρωπαϊκό θεσμό βραβείων «European Excellence Awards».

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου η καρτοκινητή Q αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Ελλάδα/Κύπρος, για την καμπάνια Επικοινωνίας που αφορούσε το επαναλανσάρισμά της στην αγορά, μετά από 12 χρόνια παρουσίας.

Την περασμένη άνοιξη, η Qεπανήλθε μέσα από μια ολοκαίνουρια επικοινωνιακή πλατφόρμα, εισάγοντας ένα νέο χρώμα, το πορτοκαλί, και προβάλλοντας τις 3 βασικές αρχές που διέπουν τη μάρκα, την Απλότητα, Ειλικρίνεια και Οικονομία, μέσα από το πρόσωπο του ηθοποιού Μάκη Παπαδημητρίου, στον ρόλο ενός χαρακτήρα/ παρουσιαστή που είναι άμεσος, αυτοσαρκαστικός και αυθεντικός όπως ακριβώς η Q.

Συγχρόνως, η Qανανέωσε και τα προϊοντικά της πακέτα/ υπηρεσίες προς τον καταναλωτή και για πρώτη φόρα προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ mobileinternet και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλη την Q, απλά με ανανέωση από 10€, ενώ έγινε συνώνυμο της οικονομίας, προωθώντας την χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Για το λανσάρισμα της νέας Q, η WIND προχώρησε με διαφημιστική καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, on line μέσα καθώς επίσης πραγματοποίησε και ενέργειες προώθησης και δημοσιότητας. Παράλληλα ανανέωσε και το site της Q (www.myQ.gr).

Ο θεσμός «EuropeanExcellenceAwards» ιδρύθηκε το 2007 και κάθε χρόνο βραβεύει τις καλύτερες καμπάνιες επικοινωνίας. Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν περισσότερες από 1.600 υποψηφιότητες από όλη την Ευρώπη και στην shortlistμπήκαν 250 υποψηφιότητες, 3 από τις οποίες ανήκαν στη WIND Ελλάς. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό και τις φετινές απονομές μπορείτε να δείτε στο www.excellence-awards.eu