Βιντεοπροβολείς Epson με δώρο την οθόνη, από το you.gr

75

Φέτος το καλοκαίρι, το Euro και οι Ολυμπιακοί αγώνες, υπόσχονται συναρπαστικές τηλεοπτικές στιγμές για τους φιλάθλους και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κανείς τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, από τηλεθέαση με καταπληκτική εικόνα, μεγάλη επιφάνεια θέασης και βέβαια πολύ καλή παρέα.  Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, με την επιλογή ενός βιντεοπροβολέα Epson από το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest.

 

Στο www.you.gr μπορεί κάποιος να βρει και να επιλέξει ανάλογα με τις ανάγκες του μοντέλα  για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, με διαφορετικές αναλύσεις για μεγάλους ή μικρούς, υπαίθριους ή κλειστούς χώρους ή και μοντέλα με δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης, από 369€ και σε έως 24 άτοκες δόσεις. Για λίγες δε ημέρες, με την αγορά επιλεγμένων μοντέλων βιντεοπροβολέων Epson, το www.you.gr δίνει δώρο την οθόνη προβολής, κάνοντας την εμπειρία, ακόμα πιο ξεχωριστή και την αγορά, ακόμα πιο συμφέρουσα.

 

Οι βιντεοπροβολείς Epson, αποτελούν την πρώτη επιλογή των αγοραστών, για οικιακή και επαγγελματική χρήση σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τεχνολογία 3LCD της Epson, εξασφαλίζει τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα τόσο στη λευκή όσο και στην έγχρωμη εικόνα, καθιστώντας την εμπειρία θέασης μοναδική.  Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία αυτή επιτυγχάνεται χαμηλότερο επίπεδο θορύβου, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας (έως και 25%), ενώ καθώς τα προϊόντα λειτουργούν σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και ουσιαστικά δεν διαθέτουν κινούμενα μέρη που να απαιτούν επιδιόρθωση ή αντικατάσταση, επιτυγχάνεται εξαιρετικά χαμηλότερο κόστος συντήρησης και λειτουργίας σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα.

Επιπρόσθετα από τους βιντεοπροβολείς Epson  – που μπορεί κάποιος να βρει  εδώ –  το www.you.grδιαθέτει και μεγάλη ποικιλία από συμπληρωματικά εξαρτήματα, όπως βάσεις, οθόνες θέασης κ.α., καθώς βέβαια και πολλές ακόμα ιδέες, που μπορεί να εμπνεύσουν, ώστε η τηλεθέαση να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη και απολαυστική.

 

Με περισσότερα από 18.000 προϊόντα τεχνολογίας, καθημερινής φροντίδας, οικιακής χρήσης, αλλά και βρεφικής φροντίδας, πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής και παράδοσης, καθημερινές προτάσεις και προσφορές, αλλά κυρίως με την αξιοπιστία και ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται ο Όμιλος Quest, το www.you.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.