VAIO T13: το πρώτο Ultrabook της Sony

147

 

Λεπτό, ελαφρύ και με απίστευτη αντοχή με σκελετό από αλουμίνιο και μαγνήσιο. Έτοιμο για δράση σε δευτερόλεπτα με τη λειτουργία Rapid Wake + Eco. Διάρκεια ζωής μπαταρίας μέχρι 9 ώρες (στα μοντέλα SSD), για περισσότερη δημιουργία. Ευκρινής και φωτεινή οθόνη LED (13”) με πλούσια χρώματα. Εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα σας με SSD ή το υβριδικό σύστημα HDD/SSD. Πολλές διασυνδέσεις για εύκολη συνδεσιμότητα. Απολαύστε ξεκάθαρους ήχους με τις τεχνολογίες xLOUD και Clear Phase

Ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή από μαγνήσιο και αλουμίνιο, η σειρά Τ13 αποτελεί την πρώτη προσέγγιση της Sony, στην αγορά των ultrabook. Με τεχνολογίες αιχμής από τη Sony και την Intel, τα VAIO της σειράς σας επιτρέπουν να κάνετε γρήγορα την δουλειά σας, αλλά και να σας ψυχαγωγήσουν. Με οθόνη 33,7 εκ. (13,3″) χωράνε άνετα στην τσάντα σας, για να τα μεταφέρετε μαζί σας. Με τεχνολογία Rapid Wake + Eco, θα μπορείτε να δουλέψετε σε λίγα δευτερόλεπτα. Όταν νιώθετε πως χρειάζεστε ένα διάλειμμα, απλά κλείστε το καπάκι και το VAIO θα μεταβεί σε λειτουργία deep sleep, εξοικονομώντας ενέργεια και διαφυλάσσοντας τα δεδομένα σας μέχρι και 30 ημέρες χωρίς να εξαντληθεί η μπαταρία του (ανάλογα με την σύνθεση του μηχανήματος και τις ρυθμίσεις).

Η μπαταρία διαρκεί περίπου 9 ώρες (στα μοντέλα SSD), καλύπτοντας μια εργάσιμη μέρα. Η μεγάλη αντοχή συνδυάζεται με την εντυπωσιακή παραγωγικότητα. Χάρη στους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Ultra Low Voltage Intel® Core™, όλες οι εργασίες σας γίνονται πιο γρήγορα. Τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πολύ γρήγορο SSD flash drive και σας δίνουν ταχύτατη πρόσβαση σε αρχεία, περίπου δέκα φορές γρηγορότερα σε σχέση με μία τυπική μονάδα σκληρού δίσκου.

Το μεγάλο σε επιφάνεια touchpad σάς προσφέρει αρκετό χώρο για να κάνετε κινήσεις όπως: κύλιση, ελαφρό χτύπημα, στιγμιαίο άγγιγμα, ζουμ και περιστροφή, εύκολα χωρίς περιορισμούς από κάποιο κουμπί.

Με την ενσωματωμένη HD web camera, με τεχνολογία Exmor for PC, οι βιντεοδιασκέψεις γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εκτός από τη λεπτή γραμμή και την ελαφριά εμφάνισή τους, τα νέα VAIO της σειράς Τ σάς προσφέρουν πιο πλούσιο και πιο διασκεδαστικό ήχο. Οι τεχνολογίες xLOUDTM και Clear PhaseTM ανεβάζουν τα επίπεδα της έντασης, χωρίς αλλοίωση του ήχου, για να απολαμβάνετε διασκέψεις στο web, βιντεοκλίπ και παιχνίδια με πεντακάθαρο ήχο.

Σε περίπτωση που η μπαταρία του κινητού σας τελειώσει όσο βρίσκεστε εκτός σπιτιού, μην ανησυχείτε, τα VAIO της σειράς Τ γίνονται και φορτιστής «εκτάκτου ανάγκης» για το smartphone σας, ακόμα και όταν ο υπολογιστής σας είναι κλειστός ή σε λειτουργία sleep.

Το PlayMemories Home της Sony σας επιτρέπει να ρετουσάρετε τα HD βιντεοκλίπ σας με μεγάλη ευκολία. Η σειρά T περιλαμβάνει μία πλήρως λειτουργική και εντελώς δωρεάν έκδοση του Adobe® Acrobat® X Standard για εύκολη δημιουργία και μοίρασμα αρχείων PDF.

Σε περίπτωση που ο φορητός υπολογιστής σας VAIO χαθεί ή κλαπεί, μην πανικοβληθείτε. Προστατεύεται, για μία δοκιμαστική περίοδο 90 ημερών, από την αντικλεπτική τεχνολογία Intel® Anti-Theft Service, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διασφαλιστούν έναντι μη εξουσιοδοτημένης χρήσης. Αυτή η έξυπνη λειτουργία ασφαλείας, που έχει ενσωματωθεί στο υλικό του φορητού υπολογιστή σας VAIO, μπορεί να ανιχνεύσει πιθανή κλοπή και να κλειδώσει τον υπολογιστή σας ώστε να μη δοθεί πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα μοντέλα με επεξεργαστές Intel® Corei5 και i7 θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Ιουνίου 2012.


Μοντέλο

VAIO SVT1311W1ES

Επεξεργαστής

Intel® Core™ i5-3317UProcessor

Λειτουργικό σύστημα

Αυθεντικά Windows® 7 έκδοση Home Premium 64bit με Service Pack 1

Μνήμη

4GB DDR3 1333MHz SDRAM

Χώρος αποθήκευσης

128SSD Flash

Οθόνη

Οθόνη VAIO 33,7 εκ. (13,3”) (1366×768) με ευρύ λόγο πλευρών (16:9)

Γραφικά

Intel® HD Graphics 3000

Οδηγός Οπτικού Μέσου

Άλλα χαρακτηριστικά

WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth® Έκδ. 4.0 + HS, USB 2.0 (x1), USB 3.0 με φόρτιση USB (x1), έξοδο HDMI, στερεοφωνικά ηχεία, Web Camera HD με επεξεργαστή ‘Exmor for PC’ (1,31 ενεργά megapixel), κουμπιά Web, VAIO και Assist, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, πληκτρολόγιο και touchpad με υποστήριξη gesture

Διαστάσεις (ΒxΥxΠ)

Κατά προσέγγιση 226 x 17,8 x 323 χλστ.

Βάρος

Κατά προσέγγιση 1,6 κιλά (με την παρεχόμενη μπαταρία)

 
Οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο.
Παρακαλώ επισκεφθείτε τη διεύθυνση VAIO laptops για περισσότερες λεπτομέρειες.