Τσάντες EnRoute από την Thule

30

Το ποδήλατο έχει ξεπεράσει την μόδα και έχει γίνει εργαλείο στην εποχή μας. Είτε από άποψη, είτε από ανάγκη, ο σύγχρονος άνθρωπος χρησιμοποιεί το ποδήλατο πέρα από μέσο αναψυχής, αλλά και ως μεταφορικό μέσο στην καθημερινότητά του.

Γι΄ αυτό το λόγο, οι τσάντες πλάτης EnRoute της Thule, αποτελούν ένα αναγκαίο αξεσουάρ για τον καθημερινό αναβάτη.

Κυκλοφορούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά) σε διάφορα χρώματα, καλύπτοντας όλες τις αισθητικές απαιτήσεις του αναβάτη. Πέρα όμως από τα χρώματα και την μοντέρνα σχεδιαστική τους εμφάνιση, αποτελούν έναν χρήσιμο «συνεπιβάτη» που αναλαμβάνει να κουβαλήσει όλες τις απαραίτητες, αλλά και πολύτιμες συσκευές σας, όπως ο φορητός, η ταμπλέτα σας κλπ.

Τα διάφορα μοντέλα χωρούν συσκευές μέχρι 17 ιντσών MacBook Pro, 15.6 ιντσών PC ή ταμπλέτες 10.1 ιντσών στις ειδικά διαρρυθμισμένες θέσεις.

Με χωρητικότητες από 19 μέχρι και 29 λίτρα, οι τσάντες EnRoute προσφέρουν αρκετό χώρο και για τα υπόλοιπα προσωπικά σας αντικείμενα, ώστε να μην χρειάζεστε έξτρα τσάντες.

Με τα ειδικά straps διασφαλίζεται το περιεχόμενό τους, ενώ θέσεις ειδικής κατασκευής (SafeZones) προστατεύονται οι ευαίσθητες συσκευές σας και αντικείμενα όπως γυαλιά ή κινητά.

Στα χαρακτηριστικά των Thule EnRoute τσαντών, πρέπει να σημειώσουμε και τους ειδικούς αεραγωγούς στην πλάτη, για να «αναπνέει», αποτρέποντας τον αναβάτη να ιδρώσει.

Περισσότερες πληροφορίες και τιμές εδώ!