Τρία νέα κινητά από τη Nokia

47

Η φινλανδική εταιρεία Nokia ανακοίνωσε τρία νέα κινητά τηλέφωνα: 207, 208 και 208 dual SIM. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές, αλλά το κοινό σημείο τους είναι η πολύ χαμηλή τιμή.

 

Θα βρείτε μια οθόνη QVGA 2,4 ιντσών και μια μπαταρία των 1.020 mAh, η οποία –σύμφωνα με την εταιρεία- διαρκεί για έναν μήνα ακόμη και με μία φόρτιση. Σε 2G ο χρόνος ομιλίας αγγίζει τις 12 ώρες.

 

Κατά τα άλλα, υπάρχει πρόσβαση σε 2G και 3G, Bluetooth 3.0 για ασύρματη μεταφορά αρχείων, υποδοχή 3,5 χιλιοστών για ακουστικά, microUSB για φόρτιση και σύνδεση με PC, αλλά και microSD για επέκταση μνήμης έως 32 GB.

 

Η Nokia αναφέρει ότι τα κινητά αντέχουν στις σταγόνες νερού (δεν είναι αδιάβροχα) αλλά και αντέχουν σε πτώσεις λόγω του σχεδιασμού. Εντάξει, μην αποπειραθείτε να τα ρίξετε από τον δεύτερο όροφο. Προφανώς η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρεται σε μικροατυχήματα.

 

Τα κινητά θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του καλοκαιριού, σε μπλε, κόκκινο, λευκό και μαύρο, με τιμή περίπου στα 52 ευρώ. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν θα έρθουν στην Ελλάδα.