Το Wireless Audio Multiroom της Samsung παίζει και «Spotify connect»

130

Η Samsung Electronics Co., Ltd, ανακοίνωσε μία στρατηγική συνεργασία με τηνυπηρεσία streaming μουσικής, Spotify.Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια χρήστες Spotify Premium θα μπορούν πλέον να ελέγχουν τα Samsung ηχεία τους απευθείας από την εφαρμογή Spotify.

Τα ηχεία Wireless Audio Multiroom είναι το πρώτο προϊόν παγκοσμίως, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη μέσω τουSpotifyConnectνα παίζει μουσική σε περισσότερα από δύο ηχεία.

Η Samsungκαι το Spotifyσυνεργάζονται, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να μεταφέρουν την αγαπημένη τους μουσική από τις φορητές συσκευές στα ηχεία Wireless Audio Multiroom και να την διαμοιράζουν σε μεγαλύτερους χώρους ακόμα και σε ολόκληρο το σπίτι.

Η συνεργασία επιτρέπει σε εκατομμύρια λάτρεις της μουσικής να απολαμβάνουν μουσική από τις playlistsτους στοSpotify, το«προσωπικό» τους ραδιόφωνο αλλά και από τους εκτενείς διαθέσιμους καταλόγους μουσικής, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού τους.

Η Samsung και το Spotify θα προσφέρουν στους χρήστες πλήθος προσφορών που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν offlineκαιonline, προκειμένου να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική.

Τα ηχεία Wireless Audio Multiroom της Samsung μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνα τους, σαν αυτόνομεςσυσκευές είτε, μέσω Wi-Fi, με άλλες συσκευές της Samsung, όπως τηλεοράσεις, ηχομπάρες, συστήματα home entertainment και BluRay players, για να δημιουργήσουν ένασύστημα ήχου σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Με τη λειτουργία NFC, οι καταναλωτές, ακουμπώντας απλώς το smartphoneτους στα ηχεία WirelessAudioMultiroom, μπορούν να ακούσουν τη μουσική τους κατευθείαν.

Η Samsung επιθυμείνα προσφέρει στους καταναλωτές της πιο πλούσιες εμπειρίες ήχου, γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίσει να επεκτείνει τις υπηρεσίες streaming μουσικήςπου προσφέρει στους χρήστες της, δίνοντάς τους την ευκαιρία, να μην αποχωρίζονται ούτε στιγμή την αγαπημένη τους μουσική.