Το Warlpy Ad Network τώρα και στην Κύπρο

77

Το Warply ad Network επεκτείνεται και στην Κύπρο, εντάσσοντας από τα μέσα Δεκεμβρίου στο δυναμικό του εννέα από τα μεγαλύτερα τοπικά μέσα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για premiummobileadvertisement και στην τοπική αγορά της διαφήμισης. Ειδικότερα, είναι πλέον μέλη του WarplyAdNetwork τα mobilewebsites δύο εκ των μεγαλύτερων εντύπων filenews.com και alfanews.com.cy, των εφημερίδων “Ο Φιλελεύθερος” και “Αλήθεια Online” αντίστοιχα, τα μέσα του Ομίλου “MCDigitalMediaGroup” protathlima, shootandgoal.com, cyprustimes.com, showbiz.cy.com και τα  μέσα tothemaonline.com, cyprusnews.eu, sport-fm  που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα κοινού και ενδιαφερόντων, κυρίως σε σπορ, ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Με τις νέες αυτές προσθήκες, το Warply Ad Network καλύπτει το 70% των smartphone χρηστών στην Κύπρο, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα στους advertisers να διαφημιστούν αποτελεσματικά σε ένα brand-safe περιβάλλον με εγγυημένο viewability για τα brands τους.

Ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply, δήλωσε σχετικά: ”Η Κύπρος επιλέχθηκε ως επόμενος σταθμός επέκτασης του WarplyAdNetwork καθώς αποτελεί έναν ισχυρό “παίκτη” στην αξιοποίηση του mobile καναλιού. Χαρακτηριστικά, το 65% του συνολικού εγχωρίου internettraffic της μεγαλονήσου προέρχεται από smartphones, ποσοστό από τα υψηλότερα στην Ευρώπη! Με αυτή τη δυναμική εκκίνηση στην Κύπρο, σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε τη 1st & 2ndpartydatabase μας σύντομα να προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες και tailor-made λύσεις για κάθε καμπάνια στους advertisers στην Κύπρο, όπως κάνουμε και στην Ελλάδα μέχρι τώρα.”