Το Sony Xperia Z2 αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

77

Τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το νέο 4G SmartphoneSonyXperiaTMZ2και να κατεβάσουν αποκλειστικάκαι δωρεάν[1] το νέο άλμπουμ του Michael Jackson, Xscape, με 8 ακυκλοφόρητα τραγούδια και μαζί 1 ακόμη που δε θα βρουν πουθενά αλλού, δίνει στους επισκέπτες του το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Η Sony Mobile γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του βασιλιά της ποπ από την Epic Records, και προσφέρει, αποκλειστικά στους επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που θα αποκτήσουν το Xperia™ Z2, τη δυνατότητα να κατεβάσουν δωρεάν το νέο άλμπουμ και να το ακούσουν σε συνθήκες στούντιο ηχογράφησης, σε μια νέα ξεχωριστή ακουστική εμπειρία.

 

Tο Xperia™ Z2 συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony σε οθόνη, ήχο, φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα. Διαθέτει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης 5,2’’, δίνει τη δυνατότητα για μοναδικές λήψεις με τη βιντεοκάμερα 4Κ, ενώ με την ενσωματωμένη κάμερα των 20,7ΜP προσφέρει εικόνες με απαράμιλλη ευκρίνεια. Με το Xperia™ Z2 μπορεί κανείς να ακούσει τη μουσική του ακόμη και σε περιβάλλον με θόρυβο, χωρίς διακοπές, χάρη στην αναγνωρισμένη ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου. Αδιάβροχο[2] και ανθεκτικό στη σκόνη, το Xperia™ Z2 αποτελεί το ιδανικό Smartphone για όσους επιζητούν ασφάλεια, τεχνολογική αρτιότητα και design.

 

Το SonyXperiaZ2 διατίθεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το Νο 1 προορισμό[3] για Smartphones, στην τιμή των 749,90€[4] ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr .

[1] Η προσφορά ισχύει από την 13η Μαΐου μέχρι την 30η Ιουνίου 2014 και το άλμπουμ θα πρέπει να εξαργυρωθεί μέχρι τις    31 Ιουλίου 2014.

[2] Τα καλύμματα πρέπει να είναι κλειστά. Μόνο σε γλυκό νερό με βάθος έως και 1,5 μέτρο για 30 λεπτά.

[3]Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

[4]Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.