Το smartphone brand Honor στο Πλαίσιο! Μεγάλο πάρτι για όλους!

133

Με μεγάλη χαρά, το κατάστημα Πλαίσιο της Αργυρούπολης (πλησίον συμβολής λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης) θα υποδεχθεί αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, και ώρα 12.00 το μεσημέρι, το νέο brand Honor και τις δύο υπερσύγχρονες συσκευές που η Huawei κυκλοφόρησε στην Ελλάδα – Honor 8 και Honor 7 lite με δώρο το Color Band A1, που προσφέρει αποκλειστικά το Πλαίσιο.

 

Το Πλαίσιο και το νέο brand Honor, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μια εκδήλωση αφιερωμένη στους καταναλωτές που επιθυμούν να γνωρίσουν τις νέες συσκευές από κοντά!

 

Την παρουσίαση της μάρκας θα κάνει με τον δικό του τρόπο δημοφιλής παρουσιαστής, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι φανατικοί υποστηρικτές  του  brand, που μιλάει με επιτυχία τη γλώσσα της γενιάς του internet, θα δώσουν το ένθερμο παρόν τους.

 

Σε μια ατμόσφαιρα ανοικτού πάρτι, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιτόπου τις δυνατότητες των νέων συσκευών Honor 8 και Honor 7 Lite, να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, να φωτογραφηθούν και να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια με τον Honor Hero και τους Honor celebrities, διαγωνιζόμενοι για φανταστικά δώρα.

 

Όσοι αποδείξουν ότι είναι αρκετά «γενναίοι» και συμμετάσχουν στο πρωτότυπο παιγνίδι ‘Are you Brave enough?’ εκτελώντας τις δοκιμασίες που κρύβει το μυστηριώδες κουτί,   θα διεκδικήσουν smartphones Honor, μια διπλή πρόσκληση στο Skydive Athens,  συμμετοχή στο Ferrari Drive και άλλα πολλά brave δώρα.

 

Οι νέες συσκευές Honor συνδυάζουν επαναστατικό σχεδιασμό με υψηλές ταχύτητες, σπουδαίες δυνατότητες κάμερας και έξυπνες λειτουργίες,  αποτελώντας την τέλεια επιλογή για όλους τους νέους, μοντέρνους και ανατρεπτικούς χρήστες που θέλουν να έχουν συσκευές τελευταίας τεχνολογίας χωρίς να δαπανήσουν υπερβολικά ποσά.

 

Αν θέλετε κι εσείς λοιπόν να γνωρίσετε από κοντά τα νέα απόλυτα smartphones Honor 8 και Honor 7 lite και να αποδείξετε πόσο “γενναίοι” είστε λαμβάνοντας μέρος σε διασκεδαστικές δοκιμασίες, δεν έχετε παρά να παρευρεθείτε σε αυτή την μεγάλη εορταστική εκδήλωση.

 

Και μην ξεχνάτε – Honor for the brave!

http://www.hihonor.com/gr

 

https://www.facebook.com/HonorMobileGR/