Το Samsung Galaxy Tab A ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

76

Το νέο TabletSamsung Galaxy Tab Aένα εξαιρετικά λεπτό και κομψό 4G Τablet, με μοντέρνο σχεδιασμό, φέρνει στους πελάτες του τοΔίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, γιανα μπορούν να σερφάρουν στο internet με τις απίστευτες ταχύτητες του 4G δικτύου της COSMOTE.

 

Με οθόνη 9,7 ιντσών, ιδανική αναλογία οθόνης 4:3 και πάχος που δεν ξεπερνά τα 7.5 χιλιοστά, το Samsung Galaxy Tab A προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης και ανάγνωσης ιστοσελίδων, ebooks και emails. Με τη λειτουργία MultiWindowη συσκευή επιτρέπει να υπάρχουν ανοιχτές δίπλα-δίπλα 2 εφαρμογές, ώστε να μπορεί ο χρήστης να περιηγείται στα socialmedia, ενώ ταυτόχρονα βλέπει και τα event στο ημερολόγιό του. Οι φωτογραφίες του νέου Tabletείναι υψηλής ευκρίνειας χάρη στην ενισχυμένη κάμερα 5MP, με αυτόματη εστίαση. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, λειτουργία συνεχούς λήψης, που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα, με ένα μόνο άγγιγμα, να τραβήξει έως και 30 διαδοχικές φωτογραφίες, εναλλάσσοντας εύκολα τη φωτογραφική μηχανή και τη βιντεοκάμερα, με τη λειτουργία One Shot, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο κλείστρου στο πλάι.

 

Ένα ακόμα προηγμένο Tablet έρχεται να προστεθεί στη μεγαλύτερη γκάμα 4G Tablets που διαθέτει o ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά. Για να μπορούν οι πελάτες του να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη.

 

Το Samsung Galaxy Tab A διατίθεται στα 379€ ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTΕ InternetOnTheGoAnyWay, ενώ μπορεί κανείς να το προσαρμόσει στο δικό του στυλ, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα.