Το Samsung Galaxy S5 ταξιδεύει σε Καλαμάτα, Ιωάννινα και Λάρισα

61

Το SamsungGalaxyS5 και η νέα σειρά Gearθα επισκεφθούν τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με ένα ειδικά σχεδιασμένο, διώροφο, διπλό λεωφορείο μήκους 18 μέτρων, που αποτελεί έναν εναλλακτικό χώρο εμπειρίας προϊόντων Galaxy.

 

Με μότο «Το πάθος σου, η έμπνευσή μας», το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο θα ταξιδέψει κατά τη διάρκεια του Ιουνίου σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρώτος σταθμός θα είναι η Καλαμάτα (5-8 Ιουνίου), δεύτερος σταθμός τα Ιωάννινα (19-22 Ιουνίου), ενώ τελευταίος σταθμός η Λάρισα (25-28 Ιουνίου). Σε κάθε σταθμό οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το GalaxyS5, τη νέα σειρά Gearκαθώς και για tablet, φωτογραφικές μηχανές, τηλεοράσεις και αξεσουάρ της Samsung.

 

Παράλληλα διοργανώνεται και online διαγωνισμός «Το πάθος σου η έμπνευσή μας!» για όλους όσους βρίσκονται στις πόλεις που θα επισκεφτεί το λεωφορείο. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φωτογραφίσουν τη ζωή στην πόλη τους, την καθημερινότητα και το πάθος που τους εμπνέει και στη συνέχεια να τις ανεβάσουν στοειδικό microsite της Samsung, www.yourpassion.gr. Σε κάθε πόλη θα υπάρχει ένας νικητής σύμφωνα με τις ψήφους που θα έχει συγκεντρώσει η φωτογραφία του, ο οποίος θα κερδίσει το GalaxyS5 και το νέο GearFit.