Το Samsung Galaxy S4 στους Ολυμπιακούς Αγώνες Sochi 2014

106

Η SamsungElectronicsCo., Ltd., Παγκόσμιος Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας (Εξοπλισμός), ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “SamsungSmartOlympicGames” με σκοπό να μετατρέψει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Sochi 2014 στους πιο ασύρματους και ψηφιακούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έχουν διεξαχθεί έως σήμερα.

 

Στόχος της Samsungκαι της ΔΟΕ είναι οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Sochi 2014 να αποτελέσουν αναπόσπαστο τμήμα του σημερινού ψηφιακού, ασύρματου τρόπου ζωής που δεν απαιτεί τη χρήση έντυπου υλικού. Η πρωτοβουλία “SamsungSmartOlympicGames” θα δημιουργήσει ένα ψηφιακό «παράθυρο» στο Ολυμπιακό πνεύμα που θα απευθύνεται στους αθλητές, στους υπαλλήλους και εργαζόμενους στους Αγώνες και στους φιλάθλους παγκοσμίως μέσω των πιο πρόσφατων smartphonesκαι τεχνολογιών της Samsung, της ειδικής mobileεφαρμογής Wireless Olympic Works (WOW) και των διαδραστικών demosπου θα παρουσιάζουν αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Ως πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, το SamsungGALAXYNote 3 θα αποτελέσει την επίσημη συσκευή κινητής τηλεφωνίας των Ολυμπιακών Αγώνων Sochi 2014. Η ΔΟΕ θα παρέχει το SamsungGALAXYNote 3 σε όλους τους αθλητές των Sochi 2014 για να απολαύσουν, να απαθανατίσουν και να μοιραστούν την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων με τον πιο έξυπνο και καινοτόμο τρόπο. Οι φετινοί αγώνες αποτελούν και την πρώτη φορά στην ιστορία της διεθνούς χορηγίας της εταιρείας στους Ολυμπιακούς αγώνες που όλοι οι αθλητές θα λάβουν μία συσκευή Samsung.

 

Για πιο έξυπνη επικοινωνία και πιο εξελιγμένες ασύρματες υπηρεσίες στους Αγώνες, η Samsungβελτίωσε την εφαρμογή WOWπου χρησιμοποιείται από τους εργαζομένους των Ολυμπιακών Αγώνων. Η εφαρμογή WOWθα παρέχει τα απαραίτητα, επικαιροποιημένα δεδομένα των Αγώνων, καθώς και τη συνδεσιμότητα που απαιτείται για τη διεξαγωγή τους. Ως Παγκόσμιος Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας (Εξοπλισμός), η Samsung, για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004, σχεδίασε την ειδική εφαρμογή WOWγια την Ολυμπιακή Οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών, εργαζομένων και του προσωπικού της ΔΟΕ, των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών και των Οργανωτικών Επιτροπών.

 

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι καταναλωτές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή PublicWOWστις Androidσυσκευές τους για άμεση ενημέρωση σχετικά με τους Sochi 2014. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που η εφαρμογή PublicWOWείναι διαθέσιμη παγκοσμίως, με πρώτη φορά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ, το 2010. Η εφαρμογή PublicWOWπροσφέρει δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση στα νέα των Αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των ανανεωμένων προγραμμάτων, των τελευταίων επίσημων αποτελεσμάτων, την κατάταξη μεταλλίων και τα στατιστικά των ρεκόρ.

 

Στην προσπάθεια επικοινωνίας του Ολυμπιακού πνεύματος προς ακόμη περισσότερους ανθρώπους, η Samsungανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη GALAXYομάδα αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων. Η ομάδα θα απαρτίζεται από 80 αθλητές από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των:

 

–       ArminZoeggeler, Ιταλού αθλητή στο έλκηθρο που ενδέχεται να γίνει ο πρώτος αθλητής Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα κερδίσει έξι μετάλλια σε μία μόνο διοργάνωση

–       GregorSchlierenzauer, Αυστριακού άλτη του σκι που υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Βανκούβερ 2010 και

–       EvanStrong, Αμερικάνου snowboarderτων Παραολυμπιακών που θεωρείται ο No. 1 παγκοσμίως και συγκαταλέγεται στη λίστα της Παγκόσμιας Επιτροπής Παραολυμπιακών Αγώνων για αθλητές που αξίζει να δει κάποιος στους Sochi 2014

 

Επιπλέον οι παγκοσμίου φήμης αθλητές EvgenyMalkin, Ρώσος αθλητής του hockey και μέλος της GALAXYομάδας της Ρωσίας και η MariaSharapova, πρωταθλήτρια τένις, Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής της Samsungγια τους Sochi 2014, θα βοηθήσουν τη Samsungνα επικοινωνήσουν το Ολυμπιακό πνεύμα σε ολόκληρο τον κόσμο.