Το πρώτο οκταπύρηνο smartphone στην Ελλάδα, αποκλειστικά στη Wind!

71

Wind Ελλάς και Huawei έφεραν στην Ελλάδα το πρώτο οκταπύρηνο smartphone, Ascend G750. Πρόκειται για ένα Android phone που κυκλοφορεί ήδη στην ανταγωνιστική τιμή των 299 ευρώ, δωρεάν με το αντίστοιχο πρόγραμμα της Wind.

Το smartphone της Huawei βασίζεται στο οκταπύρηνο chipset της MediaTek, MTK6592 (υποσύστημα γραφικών Mali-450) με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz, το οποίο συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, που επεκτείνεται έως και κατά 32GB. Διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS, ανάλυσης 720p. Ένα από τα πλεονεκτήματα του επίσης είναι ότι διαθέτει δύο υποδοχές για ισάριθμες κάρτες SIM.

Στην μπροστινή πλευρά ενσωματώνει κάμερα για βιντεοκλήσεις με αισθητήρα 5.0 Megapixels, ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels, η οποία συνοδεύεται από LED flash και μπορεί να τραβήξει video ανάλυσης 1080p.

Εξοπλίζεται με WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth, microUSB2.0, σύστημα ήχου συμβατό με dts ενώ υποστηρίζει 3G δίκτυα. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.2 Jelly Bean και εφοδιάζεται με το περιβάλλον χρήσης της Huawei, Emotion UI.

Διατίθεται σε δύο χρώματα: λευκό και μαύρο.