Το POWERADE υποστηρίζει τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

95

Στο πλαίσιο της χορηγίας, το POWERADE, σε συνεργασία με το περιοδικό Runner Magazine, στέλνει έναν τυχερό στο Μαραθώνιο του Σινικού Τείχους.  

To POWERADE, το επίσημο αθλητικό ποτό των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων, υποστηρίζει για 12η χρονιά τον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, καλύπτοντας τις ανάγκες ενυδάτωσης σε περισσότερους από 40.000 αθλητέςπου θα λάβουν μέρος στους αγώνες δρόμου των 42.2, 10 και 5 χλμ, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Φέτος, θέλοντας να κάνει το σύνθημα «YOU HAVE MORE POWER THAN YOU THINK» πράξη, το POWERADE σε συνεργασία με το περιοδικό RunnerMagazine, δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να συμμετάσχει στον Great Wall Marathon, τον Μαραθώνιο του Σινικού Τείχους, και να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία σε έναν από τους πιο περιπετειώδεις και εντυπωσιακούς αγώνες Μαραθωνίου σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλοι όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επισκεφθούν, το περίπτερο του POWERADE, στο SponsorsVillageστις 8 Νοεμβρίου και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. 

Στο πλαίσιο του 33ου Μαραθωνίου της Αθήνας και για άλλη μια χρονιά, το POWERADEθα κινητοποιήσει εργαζόμενους και συνεργάτες του συστήματος της CocaCola, προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν ως δρομείς στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Παράλληλα, θα υποδεχτεί αθλητές και θεατές στο περίπτερό του, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την ενυδάτωση που χρειάζεται ο οργανισμός τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, με τη βοήθεια του επιστημονικού προγράμματος Hydration Calculator. Φυσικά, δε θα λείψουν οι διάφορες εκπλήξεις που θα έχει και φέτος ετοιμάσει το POWERADE για αθλητές και παρευρισκόμενους, τόσο μέσα στο περίπτερό του, όσο και κατά μήκος των διαδρομών.  

Σημαντική θα είναι η δραστηριοποίηση του POWERADE και στο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αφού η Coca-Cola σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου και την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων GLOBALCHALLENGES/CLIMATEPARTNER, για 10η συνεχή χρονιά θα εφαρμόσει διεθνείς πρακτικές για την προστασία του παγκόσμιου κλίματος, υποστηρίζοντας και φέτος το πρόγραμμα αντιστάθμισης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, που θα προκληθούν με την άφιξη των διεθνών αθλητών στην Ελλάδα, συμβάλλοντας αναπόφευκτα στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.