Το PlayStation στον αγώνα κατά του διαβήτη

69

HSonyComputerEntertainmentυποστήριξε την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ – Κάρτα Διαβήτη,διαθέτοντας μια επετειακή κονσόλα για την ενίσχυση των δράσεών της σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Απριλίου, στο ElConventoDelArte, κατά τη διάρκεια της επίσημης πρώτης παρουσίασης της ειδικής έκδοσης – Λευκώματος της ενημερωτικής καμπάνιας «Διάδωσέ το», από την Κάρτα Διαβήτη.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, «Διάδωσέ το», μια ομάδα αναγνωρίσιμων και προσφιλών προσωπικοτήτων από το χώρο της τέχνης, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και του θεάματος, φωτογραφήθηκαν από το φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη και επικοινώνησαν σημαντικά και δυνατά μηνύματα για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη. Το PlayStationμε χαρά συμμετείχε στην αξιέπαινη προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού κατά της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη, διαθέτοντας προς σιωπηλή δημοπρασία την επετειακή κονσόλα PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition. Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε παρουσία ιατρών, εκπροσώπων φορέων, δημοσιογράφων και συμμετεχόντων στο Λεύκωμα, ενώ η βραδιά πλαισιώθηκε από τις μελωδίες της κας Κατερίνας Ντίνου συνοδεία του κου Μίμη Πλέσσα.

 

Τα έσοδα από την δημοπρασία της επετειακής συλλεκτικής κονσόλας PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition θα διατεθούν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για την αγορά φαρμάκων και αναλωσίμων για ασθενείς με διαβήτη, που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η SonyComputerEntertainment, η οποία θεωρείται συνώνυμο της διασκέδασης παγκοσμίως, επιλέγει να συνεισφέρει και να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη. Με την επιτυχημένη διεξαγωγή ενεργειών κοινωνικής προσφοράς, επιδιώκει να μοιράσει χαρά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η 20η Επετειακή Έκδοση του PS4 έχει κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στις 3 Δεκεμβρίου 1994, την ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation. Στο πλαίσιο αυτό, η SonyComputerEntertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει ένα αριθμό από τις επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

Η SonyComputerEntertainment έχει πάντα ως προτεραιότητα να προσφέρει το γέλιο και τη χαρά σε παιδιά και νέους αλλά και σε όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Μέσω των φιλανθρωπικών αυτών ενεργειών η εταιρεία μένει πιστή στο στόχο της προσφέροντας χαρά και ζεστασιά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.