Το νέο Jumping Fish Artist επιλέγει το κοινό στο ανανεωμένο Jumping Fishτης COSMOTE

74

Τον επόμενο Jumping Fish Artist θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει το κοινό μέσα από το ανανεωμένο Jumping Fish της COSMOTE, την πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες μουσικούς. Αυτή τη φορά οι επισκέπτες του JumpingFish θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στους καλλιτέχνες EchoTrain, The Partimers και Daphne and the Fuzz, ψηφίζοντας στο www.jumpingfish.gr μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

 

Οι EchoTrain, μία φολκ ροκ μπάντα, συμμετέχει στο διαγωνισμό με το τραγούδι “Fire, οι Partimers που συνδυάζουν nudisco και 80selectronica ήχους συμμετέχουν με το τραγούδι MuchMoreκαι οι μπλουζ-ροκ Daphne and the Fuzz με το τραγούδι F.M.R”. Τα τρία υποψήφια κομμάτια προτάθηκαν, αντίστοιχα, από τη συντάκτρια του jumpingfish.gr, Κέλλυ Παπακωνσταντίνου, το MADTV και τον Κωστή Μαραβέγια.

 

Το ανανεωμένο JumpingFish της COSMOTE προσφέρει μια μεγάλη μουσική ποικιλία με τις πιο καινούριες προτάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν χιλιάδες ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες, να ενημερωθούν για τα πιο hot μουσικά γεγονότα, να δημιουργήσουν τα δικά τους playlists. Παράλληλα, συνεχίζει τις μόνιμες στήλες και την καθιερωμένη αρθρογραφία από την ελληνική και ξένη μουσική επικαιρότητα, φιλοξενεί αποκλειστικότητες, διοργανώνει διαγωνισμούς και προτείνει τα καλύτερα events μέσα από την πλήρως ανανεωμένη agenda του.

 

Μέχρι σήμερα έχουν αναδειχθεί από τη μουσική πλατφόρμα 33 καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους είναι και οι: Rous, Minor Project, Irene Skylakaki, SmaRagDa, Bangies, LosMujeros, Σοφία Κουρτίδου και PennyandtheSwingin’ Cats.