Το Moto GP ανοίγει γκάζι στον ΟΤΕ TV, σε HD ανάλυση!

90

Οι πιο γρήγοροι αναβάτες του κόσμου και το 2014, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μονομαχούν σε όλα τα κορυφαία σιρκουί και πίστες του πλανήτη, ζωντανά μόνο στον ΟΤΕ TV.

 

Όλοι οι αγώνες,όλατα ελεύθερα καιόλα τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του MotoGP και οι αγώνες των Moto 2,Moto 3 θα φιλοξενούνται από τις 20 Μαρτίου έως 9 Νοεμβρίου 2014, αποκλειστικά, ζωντανά και σε ποιότητα HighDefinition στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORTτου OTETV.

 

Από τις 20 Μαρτίου και τα ελεύθερα δοκιμαστικά του αγώνα στο Κατάρ, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TVθα απολαύσουν 18 αγώνες με τη συμμετοχή 13 ομάδων, 23 πιλότων και τους κορυφαίους παγκοσμίως, ΜarcMarquez, JorgeLorenzo, DaniPedrosa, ValentinoRossi, CalCrutchlow, AndreaDovizioso και NickyHaydenνα διεκδικούν τον τίτλο σε ένα πρόγραμμα υψηλού θεάματος και αγωνίας, που θα ολοκληρωθεί στις 9 Νοεμβρίου στη Βαλένθια.

 

Μέσα από τα αθλητικά κανάλια του OTETV, οι συνδρομητές του θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συναρπαστικές εκκινήσεις, τα πιο τολμηρά προσπεράσματα που κόβουν την ανάσα και όλη τη δράση με τους πανηγυρισμούς των νικητών και τις πρώτες δηλώσεις τους μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

 

Επίσης, με την εκπομπή GrandPrix με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις και τους μεγάλους πρωταγωνιστές από MotoGP, Formula 1 και WRC.