Το LG Leon κυκλοφορεί στην Ελλάδα

52

Η LGElectronics (LG) ξεκίνησε τη διάθεση του LGLeonστην ελληνική αγορά, του νέου smartphone μεσαίας κατηγορίας, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές των χρηστών που αναζητούν premiumσχεδιασμό και χαρακτηριστικά σε μία προσιτή τιμή. Το smartphone της LGδιαθέτει premiumκυρτό εργονομικό σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες για μέγιστη απόδοση και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης, ενώ θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, για 3Gκαι 4Gδίκτυα.

Το νέο «λιοντάρι» της LG, το LGLeon, ενσωματώνει το πνεύμα της καινοτομίας της εταιρείας σε μια εξαιρετικά δυνατή συσκευή. Η ελαφρώς κυρτή οθόνη αφής 4.5 ιντσών, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία incell, που ουσιαστικά επιτρέπει στις συσκευές να είναι ακόμα πιο λεπτές, ενώ μεγιστοποιεί ταυτόχρονα την επιφάνεια της οθόνης ελαχιστοποιώντας το πλαίσιο (bezel). Οι βελτιωμένοι αισθητήρες της τεχνολογίας in-cellπροσφέρουν επιπλέον πιο γρήγορη ανταπόκριση, καλύτερη ορατότητα στο φυσικό φως και πιο ζωντανές εικόνες. Το νέο smartphoneδιαθέτει επίσης κάμερα ανάλυσης 5 megapixel, ισχυρό επεξεργαστή 1.2GHzQuadCoreκαι μπαταρία ισχύος 1,900mAh.

Η νέα συσκευή της LGδιατηρεί απόλυτα την ισορροπία ανάμεσα στο στυλ και τη χρηστικότητα, συνδυάζοντας αρμονικά το προηγμένο λειτουργικό και τις σχεδιαστικές καινοτομίες και UXτης LG. Ο κυρτός εργονομικός σχεδιασμός ‘FloatingArc’ της LGεπιτρέπει στη συσκευή να ταιριάζει απόλυτα στο ανθρώπινο χέρι, χάρη στο ελαφρά κυρτό του σχήμα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και γερό κράτημα, αλλά και μεγαλύτερη αντοχή σε τυχόν πτώσεις της συσκευής.

Ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική της LGνα επεκτείνει την παρουσία της στην κατηγορία των δικτύων, το νέο LGLeonθα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 3G, αλλά και 4G, για να συμβαδίζει απόλυτα με τις λύσεις του δικτύου που επιλέγει ο κάθε χρήστης. Οι δύο εκδόσεις διαθέτουν παρόμοια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο η έκδοση 4Gδιαθέτει μεταλλικό καπάκι πλάτης, ενώ η έκδοση 3Gδιαθέτει πλαστικό.

Τέλος, το LGLeonενσωματώνει όλες τις δημοφιλείς και βραβευμένες UX λειτουργίες των premium συσκευών της LG, όπως τη λειτουργία ‘GestureShot’ και ‘GlanceView’κ.α.  Με τη λειτουργία ‘GestureShot ο χρήστης μπορεί να τραβήξει εύκολα τις καλύτερες λήψεις selfiesμε ανίχνευση παλάμης, που ενεργοποιεί ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων, ενώ με τη λειτουργία ‘GlanceView, ο χρήστης μπορεί να βλέπει με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης βασικές πληροφορίες όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι σβηστή.

«Το LGLeonδιευρύνει τις επιλογές στη μεσαία κατηγορία και είναι ιδανικό για τους χρήστες που αναζητούν κομψότητα και προηγμένα χαρακτηριστικά σε  μία συσκευή που έχει παράλληλα μια προσιτή τιμή. Επιπλέον, με την επέκταση των δικτύων 4G στην Ελλάδα, μπορούμε πλέον να διαθέσουμε στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο smartphoneπου ανταποκρίνεται απόλυτα  στις γρήγορες ταχύτητες και προσφέρει ταυτόχρονα μια απολαυστική εμπειρία», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LGElectronicsHellas.  

Κύρια Τεχνικά ΧαρακτηριστικάLGLeon:

 

Οθόνη

  1. ίντσες FWVGA (220 ppi)

Επεξεργαστής

  1. ή 1.3GHz Quad-Core*

Κάμερα

5MP / VGA

Μνήμη

8GB / 1GB

Μπαταρία

1,900mAh

Λειτουργικό Σύστημα

Android 5.0 Lollipop

Δίκτυο

4G Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps

Μέγεθος

  1. χιλ.