Το LG G4 ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ, πριν το επίσημο λανσάρισμα!

56

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά πρώτοι το κορυφαίο 4G+ Smartphone LG G4, ένα υψηλής ποιότητας Smartphone με εξαιρετικές επιδόσεις, είχαν οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο The Mall Athens.

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, oΝο1 Προορισμός για Smartphones[1], παρουσίασε στους λάτρεις της τεχνολογίας και του designτο νέο LG G4,μια ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά. Η χειροποίητη κατασκευή του LG G4 από αυθεντικό δέρμα στην πίσω όψη κέρδισε τις εντυπώσεις. Στα προηγμένα χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγονται, επίσης, η μεγάλη οθόνη αφής IPS Quantum 5,5 ιντσών, καθώς και η κάμερα 16MP, με φακό F1.8 που δίνει κατά 80% περισσότερο φως στον αισθητήρα, καταγράφει τα χρώματα με ακρίβεια, ενώ η λειτουργία “Manual Mode” είναι ιδανική για επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Επιπλέον, η συσκευή έχει εμπρόσθια κάμερα 8MP για καλύτερες selfies, γρήγορο εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, αλλά και αποσπώμενη μπαταρία υψηλής απόδοσης.

 

«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε την γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτουμε, που σε συνδυασμό με το αξεπέραστο δίκτυο της COSMOTE, βελτιώνουν απίστευτα την εμπειρία των πελατών μας στο Mobile Internet», δήλωσε σχετικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Αλέξανδρος Ντάβος, ο οποίος μιλώντας για το δίκτυο mobileinternet της COSMOTE τόνισε: «Η υπεροχή του δικτύου της COSMOTE επιβεβαιώνεται και με νεώτερες μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως. Σύμφωνα με το OOKLA, το πρώτο τετράμηνο του 2015, τα δίκτυα 3G, 4G και 4G+ της COSMOTE έδιναν μέσο όρο ταχυτήτων 25,8 Mbps, σημειώνοντας αύξηση κατά 75% σε σχέση με την ίδια περσινή περίοδο».

 

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί το LG G4, με μαύρο ή καφέ δέρμα στην πίσω όψη, στα 769€[2] ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.

[1]Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

[2]Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Φωτογραφίες

(από αριστερά) Ο Εστέμπαν Μπατίστα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου OTE και ο Χρήστος Μπούρμπος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Εστέμπαν Μπατίστα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός δοκιμάζει το LG G4

O Χρήστος Μπούρμπος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά την παρουσίαση του LG G4 στον ΓΕΡΜΑΝΟ