Το LG G2 mini στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

84

Το νέο LGG2 mini, το πανέξυπνο 4G Smartphone που ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου μοντέλου LG G2 σε μικρότερο μέγεθος, φέρνει αποκλειστικά[1] το Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νo1 προορισμός[2] για Smartphones, στην απίστευτη τιμή των 299,90€.[3]

 

Το LG G2 mini κατατάσσεται στα κορυφαία Smartphones με οθόνη 4,7’’, κάμερα 8Μp, ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή και μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Συνδυάζει αρμονικά την καινοτομία με τη λειτουργικότητα, ενώ με τη νέα λειτουργία ασφάλειας “Knock code” ο χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή με ένα συνδυασμό από ελαφρά «χτυπήματα» στην οθόνη που έχει ορίσει ο ίδιος. Επιπλέον, η λειτουργία “Guest Mode” εγγυάται τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων του χρήστη, καθώς εμφανίζει μόνο προεπιλεγμένες εφαρμογές κάθε φορά που κάποιος άλλος, πέραν του κατόχου, αποκτά πρόσβαση στο τηλέφωνο.

 

Το 4G Smartphone LG G2 mini διατίθεται στην ελκυστική τιμή των 299,90€ ή ακόμα φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE και σε 12 άτοκες δόσεις[4]. Για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, που έχει την μεγαλύτερη κάλυψη στην Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr .

[1]Η αποκλειστικότητα ισχύει έως τις 31/05/2014.

[2]Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

[3] Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

[4] Οι άτοκες δόσεις ισχύουν με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.