Το LG G Pad στην Ελλάδα, στα 299 ευρώ!

68

Με οθόνη 8,3 ιντσών, το LGGPad 8.3, η τελευταία προσθήκη της LG στη σειρά GSeries, διαθέτει κομψό σχήμα και διαστάσεις που επιτρέπουν άνετο κράτημα με το ένα χέρι. Άλλωστε, η φορητότητα και οι ιδανικές διαστάσεις ήταν τα δύο βασικά ζητούμενα από μία ταμπλέτα, όπως φάνηκε σε έρευνα της LG, που βασίστηκε στις ανάγκες και στον τρόπο ζωής των ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο. Παρά τις μικρές διαστάσεις και το εξαιρετικά μικρό του βάρος (μόλις 338 γραμμάρια), το LG G Pad 8.3 έρχεται εξοπλισμένο με μια πανίσχυρη μπαταρία 4600mAh, η οποία εγγυάται την πολύωρη χρήση του.

 

Η πρώτη ταμπλέτα 8-ιντσών με οθόνη FullHD

Δανειζόμενη χαρακτηριστικά από άλλες premium συσκευές της σειράς G Series, όπως τα smartphones G Pro και LGG2, το LG G Pad 8.3 είναι το πρώτο tablet 8 ιντσών που διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης Full HD. Πιο συγκεκριμένα, το G Pad διαθέτει οθόνη τεχνολογίας WUXGA 1920 x 1200 (Widescreen Ultra Extended Graphics Array), η οποία, σε σύγκριση με μια τυπική οθόνη Full HD, εγγυάται ακόμη καλύτερη ανάλυση και ποιότητα απεικόνισης. Επιπλέον, χάρη στον επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα Qualcomm® Snapdragon™ 600 1.7GHz Quad-Core ο θεατής απολαμβάνει τη βελτιωμένη εμπειρία που προσφέρει η αναπαραγωγή Full HD υλικού χωρίς κανένα συμβιβασμό.

 

 

 

Λειτουργία QPair για πραγματική τεχνολογική σύγκλιση

Tο LG G Pad 8.3 ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις που επιβάλλει η εποχή της τεχνολογικής σύγκλισης, προσφέροντας βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης με περισσότερες από μία συσκευές. Χάρη στην αποκλειστική εφαρμογή QPair, την οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν από το GooglePlayStore, το LGGPad 8.3 μπορεί να συνδέεται εύκολα ακόμη και με Android smartphones άλλων κατασκευαστών (συνιστώνται συσκευές που τρέχουν το Jelly Bean OS).

Οι χρήστες, με ένα απλό κλικ, μπορούν πολύ εύκολα να συνδέσουν το LG G Pad 8.3 με το smartphone τους ώστε, μέσα από την ταμπλέτα, να ψάξουν κάτι στο Ίντερνετ ή να απαντήσουν σε SMS και κλήσεις που δέχτηκαν στο κινητό τους. Επίσης, οι σημειώσεις που δημιουργούνται μέσω του QMemo app στο G Pad, μπορούν να αποθηκεύονται ή να μοιράζονται χωρίς δυσκολία στο smartphone ή σε κάποια άλλη από τις συσκευές μας.

 

Απόλυτη Εμπειρία Χρήσης

Το LG G Pad 8.3 διαθέτει μερικές πρακτικές λειτουργίες που διευκολύνουν πραγματικά το χρήστη, όπως το προηγμένο multitasking. Χάρη στην οθόνη Full IPS HD των 8.3 ιντσών, η εμπειρία χρήσης (UX) του LG G Pad 8.3 είναι πραγματικά μοναδική:

 

Ÿ  Η λειτουργία SlideAsideμας δίνει τη δυνατότητα να τρέχουμε παράλληλα πολλές εφαρμογές (multitasking) με μια απλή κίνηση: σύροντας τις ανοικτές εφαρμογές στο περιθώριο της συσκευής, με τα δάχτυλα μας (three-fingerswipe)

Ÿ  Η λειτουργία QSlideεπιτρέπει τον έλεγχο μέχρι και τριών διαφορετικών εφαρμογών σε ένα παράθυρο, κάτι ιδιαιτέρως βολικό σε μια μεγάλη οθόνη

Ÿ  Η λειτουργία KnockON ανοίγει και κλείνει την ταμπλέτα με ένα διπλό tapping στην οθόνη

 

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Επεξεργαστής: 1.7GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 600
 • Οθόνη: 8.3 ιντσών WUXGA (1920 x 1200 pixels / 273 ppi)
 • Μνήμη: 16GB eMMC (Micro SD έως 64GB)
 • RAM: 2GB LPDDR2
 • Δικτυακές δυνατότητες: Wi-Fi μόνον
 • Κάμερα: πίσω 5.0MP / εμπρός 1.3MP
 • Μπαταρία: 4.600mAh
 • Λειτουργικό σύστημα: Android Jelly Bean 4.2.2
 • Διαστάσεις: 216.8 x 126.5 x 8.3 χιλιοστά
 • Βάρος: 338 γραμμάρια
 • Χρώματα: Λευκό / Μαύρο