Το λέει και η ΝΑSA: Εξωγήινοι υπάρχουν!

78

  

ATIA

Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι πλέον πρέπει να αρχίσουν να αποδέχονται ότι δεν είμαστε μόνοι μας επιτέλους. Υπάρχουν εξωγήινοι. Διάφορες μαρτυρίες απόδιακεκριμένους επιστήμονες, πρώην αστροναύτες και άλλους που στο λάου λάου επιβεβαιώνουν την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης ζωής προκειμένου να μας εξοικειώσουν με κάτι που μάλλον έρχεται και κάποιοι το γνώριζαν από καιρό.

Η τελευταία έρχεται από την ίδια τη NASA. Λίγο καιρό μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση του ότι το πολύ σε 20 χρόνια θα συναντηθούμε μαζί τους, η NASA ξαναχτυπά ανακοινώνοντας ότι η προσπάθεια ανακάλυψης εξωγήινης ζωής περνάει πλέον σε άλλο, πιο εξελιγμένο επίπεδο.

Με μια ομάδα κορυφαίων ειδικών από διαφορετικές επιστημονικές – πανεπιστημιακές θέσεις να εξετάσουν ποιος από τους 1000 πλανήτες που έχουν ανακαλυφθεί εκτός του ηλιακού συστήματος μπορεί να γίνει κατοικήσιμος από ανθρώπους ή να κατοικείται ήδη από εξωγήινα όντα. Το πρόγραμμα ονομάζεται “Σύνδεσμος Εξωπλανητικής Συστημικής Επιστήμης” (ΝΕxSS). Και όπως έλεγε και το motto των “X Files”, ναι, μάλλον “H αλήθεια βρίσκεται κάπου εκεί έξω”.