Το Kitchen Lab επιλέγει LG!

54

Η LGElectronics (LG) ξεκινά μια δημιουργική συνεργασία με τον γνωστό σεφ Άκη Πετρετζίκη και το νέο του πολυχώρο KitchenLab στην Αγία Παρασκευή. Η επιθυμία του Άκη να δημιουργήσει έναν καλαίσθητο χώρο εργασίας και έμπνευσης, τον ώθησε στο να τον εξοπλίσει με τα καλύτερα και πιο ποιοτικά «συστατικά», τα οποία έρχονται σε αρμονία με συσκευές κομψού σχεδιασμού και προηγμένης τεχνολογίας. Έτσι, επέλεξε την πιο εντυπωσιακή κυρτή τηλεόραση τεχνολογίας OLED, για να προσφέρει στους επισκέπτες του την πιο ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία θέασης, αλλά και τα νέα UltraWide 21:9 monitors, ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν την καλύτερη λύση στην σύνθετη και καθημερινότητά του.

 

Η LGCurvedOLEDTVαποτελεί την πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση, ενώ ουψηλής αισθητικής σχεδιασμός της και η εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με έντονα χρώματα χάρη στην τεχνολογία WRGBOLED,προσφέρουν πεντακάθαρη και ρεαλιστική απεικόνιση των αντικειμένων, των χρωμάτων και της κίνησης, ώστε οι θεατές να νιώθουν πως βυθίζονται στη μαγεία της. Η CurvedOLEDTVπροσφέρει ευρεία γωνία θέασης, χάρη στην κυρτή της οθόνη, αλλάζοντας έτσι τα δεδομένα της τηλεοπτικής εμπειρίας, ενώ έχει λεπτό και κομψό σχεδιασμό, αφού η τεχνολογία OLEDεπιτρέπει μία πιο λεπτή κατασκευαστικά οθόνη, με τελικό πάχος μόλις 4 εκατοστά.

 

ΤαUltraWideQHDmonitors της LGμε οθόνη 21:9 IPS, που βρίσκονται στο ιδιαίτερο γραφείο του Άκη Πετρετζίκη, βοηθούν τον ίδιο και τους συνεργάτες του να παρακολουθούν καλύτερα το υλικό της εκπομπής χάρη στην εντυπωσιακή ανάλυση UltraWideQHD (3440 x 1440). Τα UltraWidemonitors διαθέτουν μία σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το Thunderbolt™2, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα προσαρμόζουν ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες τους. Αποτελούν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τους πολυάσχολους επαγγελματίες που δουλεύουν ταυτόχρονα με πολλά αρχεία, τους συντάκτες των multimediaμέσων ή των επαγγελματιών των γραφικών τεχνών, που θα εκτιμήσουν τις προηγμένες λειτουργίες, τη λεπτομερή ανάλυση και την ενισχυμένη χρωματική τους ακρίβεια.

 

Το νέο “KitchenLab” αποτελεί πλέον το προσωπικό «εργαστήριο – κουζίνα» του σεφ Άκη Πετρετζίκη. Το μοναδικό conceptτου πολυχώρου συνδυάζει τη δημιουργική αισθητική με τον πειραματισμό, τη διασκέδαση και τη θετική ενέργεια με την εργασία και την καλή παρέα και την υψηλή αισθητική με την προηγμένη τεχνολογία. Το πρωτότυπο εργαστήριο εξυπηρετεί τον γνωστό σεφ στο να πειραματίζεται με τα υλικά και να δοκιμάζει νέες συνταγές με την ομάδα του στο πλαίσιο της δουλειάς του, αλλά και για να χαλαρώνει, να εμπνέεται και να υποδέχεται τους φίλους του. Παράλληλα, ο χώρος χρησιμεύει και ως στούντιο, αφού αποτελεί το «πλατό» της νέας διαδικτυακής εκπομπής μαγειρικής «KitchenLabbyAkisPetretzikis».

 

Η συνεργασία της LG με τον γνωστό σεφ επεκτείνεται και στο LGBlog, το οποίο θα φιλοξενεί κάθε μήνα και μία πρωτότυπη συνταγή του, μέσα από τη δουλειά του στο “KitchenLab”. Έτσι, το ευρύ κοινό του θα μπορεί να απολαμβάνει ακόμα πιο συχνά τα μικρά γαστρονομικά θαύματα που δημιουργεί η φαντασία και το μεράκι του γνωστού σεφ!

 

Ο Άκης Πετρετζίκης, όπως και η LG, πιστεύει πως… LifesGood –πάντα και παντού!