Το κανάλι HISTORY HD κάνει πρεμιέρα στον OTE TV

38

Με το HISTORY HD εμπλουτίζεται ο ΟΤΕ TV, που πάλι πρώτος δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες τηλεθεατές να απολαύσουν το δημοφιλές κανάλι ντοκιμαντέρ σε ποιότητα high definition[1].

«Με την προσθήκη του HISTORYHD, κορυφαίου καναλιού παγκοσμίως, ενισχύεται η κατηγορία των ντοκιμαντέρ στον OTETV, με ακόμη περισσότερες επιλογές για τους συνδρομητές μας. Συνεχίζουμε να εκπληρώνουμε τον στόχο μας να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας υψηλής ποιότητας προγράμματα σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (HighDefinition), χωρίς επιπλέον χρέωση», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής του OTE TV, κ. Γ. Γαμπρίτσος.    

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα με μακρά και συναρπαστική ιστορία, συνεπώς δεν υπάρχει καλύτερη αγορά για να διαθέσουμε το κανάλι HISTORYHD. Είναι προτεραιότητά μας να απευθυνόμαστε σε νέα κοινά στην Ευρώπη, δίνοντας αξία στους συνεργάτες μας» δήλωσε ο Tom Davidson, Διευθύνων Σύμβουλος του Α+Ε Networks UK, που διανέμει το κανάλι HISTORY HD.       

Σήμερα, το HISTORY HD μεταδίδεται σε 150 χώρες, έχοντας πρόσβαση σε περισσότερα από 300 νοικοκυριά παγκοσμίως. Το κανάλι προσφέρει μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας προγραμμάτων και εκπομπών.

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν στο HISTORY HD κορυφαίες εκπομπές, όπως οι  “Pawn Stars”, “Storage Wars”, “Mankind: The story of all of us”, “Ice Road Truckers” και “American Restoration” σε μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου.             

Ο OTE TV εμπλουτίζεται δυναμικά και θα συνεχίσει να ενισχύεται με νέα κανάλια και περιεχόμενο, κάνοντας την ψυχαγωγία των συνδρομητών του ακόμη ποιοτικότερη και πιο συναρπαστική.  


[1] Για τους συνδρομητές του OTETV Μέσω Connx η μετάδοση του καναλιού γίνεται σε standarddefinition.