Το HTC One M8S ήρθε στον Γερμανό, στα 399 ευρώ!

60

Το νέοHTC One M8S το 4GSmartphoneτης HTCστη μοναδική τιμή των 399€[1]από 599€ φέρνει αποκλειστικά οΓΕΡΜΑΝΟΣ, oΝο1 Προορισμός για Smartphones[2].

 

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 615 του HTC One M8S,σε συνδυασμό με το προηγμένο 4Gδίκτυο της COSMOTE, επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet με απίστευτες ταχύτητες. Η συσκευή έχει κομψό, μεταλλικό σχεδιασμό, διαθέτει μεγάλη οθόνη 5’’ που προστατεύεται με Corning Gorilla Glass 3, κύρια κάμερα 13MP DuoCamera, αλλά και μπροστινή κάμερα 5MP, για ολοζώντανες φωτογραφίες και ακόμη καλύτερες selfies. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μνήμη των 16GB που διαθέτει και η υποδοχή για microSD χωρητικότητας έως και 128GB, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποθηκεύει όλες τις όμορφες στιγμές του, αγαπημένες εφαρμογές, τραγούδια και παιχνίδια στο Smartphoneτου.

 

Με το HTC One M8Sο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να εμπλουτίζει, με μια ακόμη πρωτοποριακή συσκευή, τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Για να μπορούν οι πελάτες του να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο Mobile internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα.

 

[1] Ισχύει προσφορά μειωμένης τιμής από 599€ σε 449€. Η τιμή 399€ προκύπτει με χρήση Δωροεπιταγής έως 30/06/2015. Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

[2] Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.