Το gadget για ν’ ακούτε την καρδιά του συντρόφου σας!

63

Πάνω από 50.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να πάρουν στα χέρια τους την συσκευή που επιτρέπει στα ζευγάρια να ακούν ο ένας την καρδιά του άλλου, ενώ βρίσκονται μακριά.

Η συσκευή ονομάζεται Pillow Talk και έκανε την εμφάνισή της στην πλατφόρμα επενδύσεων Kickstarter την Τρίτη.

Η Little Riot, μία μικρή τηλεφωνική εταιρεία, ευελπιστεί να συγκεντρώσει 113.000 δολάρια για να κάνει πραγματικότητα το “Pillow Talk”, το οποίο είναι μία συσκευή που μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο κάτω από το μαξιλάρι του συντρόφου του τον χτύπο της καρδιάς του ή της αγαπημένης του.

Το Pillow Talk kit, αναμένεται να κοστίζει 89 δολάρια ενώ θα έχει βραχιόλι για το χέρι και μικρόφωνο.

“Το Pillow Talk δεν είναι μία φορητή συσκευή, γυμναστικής ή για την διάρκεια του ύπνου”, αναφέρει η 28χρονη εμπνεύστρια Joanna Montgomery, ιδρυτής και CEO της Little Riot.

“Το Pillow Talk αφορά την επικοινωνία και πως να νιώθει κανείς κοντά σε άλλο”, σημειώνει.

Η συσκευή της Little Riot πιστεύεται ότι θα κάνει θραύση μεταξύ των οικογενειών στρατιωτικών, οι οποίοι βρίσκονται για πολύ καιρό μακριά.

Πάνω από 50.000 άνθρωποι αναμένουν την συσκευή, η κατασκευή της οποίας έχει για την ώρα περιοριστεί στο πρωτότυπο, το οποίο στοίχισε 900 δολάρια.

Ήδη η εταιρεία έχει συγκεντρώσει 250.000 δολάρια και από την βρετανική Wayra, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος, Gary Stewart σημειώνει ότι το προϊόν αυτό αλλάζει απροσδόκητα τον τρόπο που επηρεάζει η τεχνολογία την ζωή των ανθρώπων με έναν πρωτοφανή τρόπο.

Δείτε το εδώ.