Το FLUO WAVE, το πιο φθηνό 4GTablet της αγοράς, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

65

Το νέο Tablet FluoWave, το πιο φθηνό 4G Tablet της αγοράς, φέρνει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ,μόνο με 79€[1].

Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1GHz 64bit, οθόνη 7” τεχνολογίας IPS και λογισμικό Android 5.1 Lollipop, το FluoWave προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ για να μπορεί κανείς να το έχει πάντα μαζί του.Η συσκευή διαθέτεικύρια κάμερα 3.2MPγια υπέροχες φωτογραφίες και selfies, καθώς και αποθηκευτικό χώρο 8GBγια να μπορεί ο χρήστης να αποθηκεύει τις αγαπημένες του ταινίες, video υψηλής ευκρίνειας, μουσική και multimedia αρχεία. Το Fluo Wave διαθέτει ακόμα υποδοχή για κάρτα micro SD έως 32GB, ενώ έχει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές του Google Play Store, για να μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει τις εφαρμογές που του ταιριάζει μέσα από μία μεγάλη γκάμα επιλογών.

 

Το νέο Tablet υποστηρίζει, επίσης, ταχύτητες 4G, επιτρέποντας στο χρήστη να απολαμβάνει άνετη και γρήγορη πλοήγηση στο Internetμε το αναβαθμισμένο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο ήδη στο 80% του πληθυσμού της χώρας.

 

Το FluoWave 4G διατίθεται αποκλειστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, σε μαύρο και λευκό, στα 79€ ή δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet. Οι καταναλωτές μπορούν να το αποκτήσουν και με 7 άτοκες δόσεις[2] των11,29€/μήνα.Επιπλέον, μπορούν να το συνδυάσουν με το αξεσουάρ της επιλογής τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που θα βρουν στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στον Νο1 Προορισμό[3] για αξεσουάρ.

 

Germanos-Fluo-Wave-2

[1]  Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει ΦΠΑ. Η τιμή στο πρόγραμμα ισχύει με νέα σύνδεση 24μηνης διάρκειας.

[2]Οι δόσεις αφορούν αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή με χρήση πιστωτικών καρτών.

[3]Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς