Το ELF OF FATE στο AppStore – Δωρεάν

83

Μια όμορφη μέρα του Νοέμβρη ο κύριος Α and Β and S and Α συνάντησε τυχαία τον κύριο Sereal κι αποφάσισαν να πάνε για καφέ. Αφού κουβέντιασαν την οικονομική κρίση και την παγκόσμια πραγματικότητα, παρήγγειλαν δύο λεμονίτες και βάλθηκαν να βρουν τι λείπει από την άχαρη ζωή τους. Ύστερα από 7 λεμονίτες, 2 cheesecakes, 5 ενοχλητικά τηλεφωνήματα και την ανάγνωση 17 εισερχόμενων mails ανακάλυψαν πως είτε έπρεπε να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους, είτε να τα χρησιμοποιήσουν αλλιώς. Ξάφνου έγινε ένα θαύμα! Εμφανίστηκε το Elf of Fate, το πλάσμα που θα έδινε νόημα στη ζωή τους και θα απαντούσε σε κάθε απορία τους!

Οι Sereal designers και οι A and B and S and A με χαρά σας ανακοινώνουν πως το πρώτο κοινό δημιούργημά τους είναι γεγονός. Πως το λένε; Μα φυσικά Elf of Fate!

Από τις 30/11 βρίσκεται στο Αpp store και είναι δωρεάν.

Κατεβάστε το και μην διστάσετε να το ρωτήσετε ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας.

Elf of Fate on AppStore now!http://bit.ly/UUvQZZ

Official Web Site:http://elfoffate.com

Official Facebook Page:http://www.facebook.com/ElfOfFate

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γυρεύετε απαντήσεις στα μυστήρια της ζωής, της αγάπης, ή του σύμπαντος; Βρίσκεστε ποτέ σε τόσο δύσκολη θέση που να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να κάνετε;  Αμφιβάλλετε για τις αποφάσεις που παίρνετε;

Το Ξωτικό της Μοίρας™ είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

Απλά κάντε του μια ερώτηση, κουνήστε το και θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε στο πι και φι! Αν σας φαίνονται οι απαντήσεις του υπερβολικά αινιγματικές, μπορείτε να του ζητήσετε να απαντήσει με ένα απλό ναι ή όχι! Κι αν ούτε αυτό ακόμα είναι αρκετό, θα σας πει τους τυχερούς σας αριθμούς, χωρίς καν να σας ζητήσει μερίδιο όταν κερδίσετε στη λοταρία!

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΞΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ™

♥ Εύκολο στη χρήση του, ακόμα και για τα παιδιά!

♥ Με 4 γλώσσες για να διαλέξετε (και άλλες που ετοιμάζονται)

♥ Με 3 διαφορετικές λειτουργίες, για να λαμβάνετε πάντα τη σωστή απάντηση

♥ Δεκάδες απαντήσεις και εκφράσεις! 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

♥ Πάρτε δύσκολες αποφάσεις!

♥ Βοηθήστε κάποιον άλλον να αποφασίσει!

♥ Αποφύγετε τις ευθύνες!

♥ Κερδίστε στη λοταρία και αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων για πάντα!