Το έξυπνο σπίτι της devolo στο Broadband World Forum

63

Το σπίτι του μέλλοντος είναι έξυπνο: Η devoloθα παρουσιάσει στα πλαίσια του 2014 BroadbandWorldForum (21-23 Οκτωβρίου 2014, εκθεσιακός χώρος RAI, Άμστερνταμ), τις επερχόμενες λύσεις αναβάθμισης έξυπνου οικιακού αυτοματισμού, devoloHomeControlστο περίπτερο της Z-WaveAlliance (F34). Το σύστημα της devolo, βασισμένο στο διεθνές πρότυπο Z-Wave®, έχει σχεδιαστεί για τελικούς πελάτες. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, η devolo έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην απλοποίηση της διαδικασίας αναβάθμισης και ενσωμάτωσης σε οικιακό δίκτυο. Η σειρά devoloHomeControl προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη άνεση, ευκολία και ασφάλεια, καθώς και εξοικονόμηση ενέργειας. Εξ αρχής η devoloπροσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων και ενεργοποιητών για όλους τους τομείς εξοπλισμού έξυπνων σπιτιών.

 

Τα περιεχόμενα του δελτίου τύπου: – Απλές λύσεις αναβάθμισης έξυπνου σπιτιού

– Τα devoloHomeControlβασίζονται στην τεχνολογία αιχμής Z-Wave®

– Πλήρης χαρτοφυλάκιο για ευκολία, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας – Έμφαση στον διαισθητικό οικιακό αυτοματισμό – Επισκεφθείτε την devolo στο BroadbandWorldForum

 

Απλές λύσεις αναβάθμισης έξυπνου σπιτιού

Η devolo, εστιάζει στην απλότητα, όταν πρόκειται για τα έξυπνα προϊόντα οικιακού ελέγχου, devolohomecontrol. Όλο το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο για τους τελικούς καταναλωτές τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην επέκταση ή τροποποίησή του. Η εγκατάσταση, ρύθμιση και ο έλεγχος του συστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω smartphone, tablet και PC. Η devolo παρέχει με αυτόν τον τρόπο, μια διαισθητική εφαρμογή για όλα τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα, ενώ τα devolohomecontrol, μπορούν να λειτουργούν από οπουδήποτε στον κόσμο, μέσω μιας σύνδεσης στο Internet.

Τα devoloHomeControl βασίζονται στην τεχνολογία αιχμής Z-Wave®

Hdevolo βασίζεται για τη διασύνδεση αισθητήρων και ενεργοποιητών, στην τεχνολογία αιχμής Z-Wave®. Η κατασκευή τους επιτρέπει την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των επιμέρους στοιχείων σε όλο το σπίτι, χωρίς να εμποδίζεται από κατασκευαστικά ζητήματα του σπιτιού. Την ίδια στιγμή, η Z-Wave® προσφέρει ένα τόσο υψηλό επίπεδο ασφαλείας για τους τελικούς χρήστες, που προστατεύει τις ευαίσθητες περιοχές του σπιτιού. Εκτός από την Z-Wave®, η devolo ενσωματώνει επίσης και την τεχνολογία PowerlinedLAN® στην κεντρική μονάδα του HomeControl, γεγονός που επιτρέπει την αποτελεσματική ενσωμάτωση στο οικιακό δίκτυο και είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους πάνω από 10 εκατομμύρια υφιστάμενους πελάτες devolo.

 

Πλήρης χαρτοφυλάκιο για ευκολία, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας

Από την αρχή τα devolohomecontrol έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν όλες του σχετικούς χώρους του έξυπνου σπιτιού. Εκτός από τους αισθητήρες και τους ενεργοποιητές για μεγαλύτερη άνεση, ευκολία και ασφάλεια όπως οι εναλλασσόμενες ηλεκτρικές πρίζες, ανιχνευτές κίνησης και ανιχνευτές καπνού, η σειρά homecontrolδίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας. Σε συνεργασία με την εταιρεία danfoss, προσφέρει ένα έξυπνο σύστημα ελέγχου θέρμανσης που επιτρέπει τον ενεργειακά αποδοτικό έλεγχο της θερμοκρασίας. Το switch και ο διακόπτης μετρητής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας των ηλεκτρικών συσκευών.

 

Έμφαση στον διαισθητικό οικιακό αυτοματισμό Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του HomeControl, η devolo έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ αισθητήρων και ενεργοποιητών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ολοκληρωμένη λύση οικιακού αυτοματισμού που βοηθά τους χρήστες να εξοικονομήσουν ενέργεια, παρέχοντας παράλληλα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Ως εκ τούτου, το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαισθητικά για να συνδέσει διάφορα στοιχεία μέσα στο έξυπνο σπίτι. Για παράδειγμα, αν το παράθυρο είναι ανοιχτό, το καλοριφέρ απενεργοποιείται αυτόματα στον αντίστοιχο χώρο για να εξοικονομείται ενέργεια. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις λειτουργιών στο έξυπνο σπίτι μπορούν να δημιουργηθούν από χρήστες σε χρόνο μηδέν και να τελειοποιηθούν με ένα πρόσθετο σύστημα ελέγχου του χρόνου.

 

Επισκεφθείτε την devoloστο BroadbandWorldForum

Ζήστε την εμπειρία των λύσεων devolohomecontrolστο BroadbandWorldForum 2014! Θα χαρούμε πολύ σε μία επίσκεψή σας στο περίπτερο F34 Z-WaveAlliance. Για μια προσωπική τεχνική συζήτηση μπορείτε να κλείσετε μία συνάντηση, επικοινωνώντας με τον JörgBaumannστο joerg.baumann@devolo.de

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στο http://www.devolo.gr, στο Facebook/devolohellas και στο www.youtube.com/devolo

 

Σχετικά με την devoloAG

Η devoloAG, είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων powerline. Ο πυρήνας των προϊόντων της εταιρείας, στηρίζεται στην τεχνολογία dLAN®, που εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση, όπως είναι αυτή της ηλεκτρικής ενέργειας για τη δημιουργία ευέλικτων δικτύων μεταφοράς δεδομένων. Οι λύσεις Powerline, χρησιμοποιούνται τόσο σε οικιακούς όσο και σε χώρους επιχειρήσεων. Η devolo επενδύει τους πόρους της στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στη βελτίωση της τεχνολογίας dLAN® μέσα από δικές της πατενταρισμένες λύσεις. Από το 2009, κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως, μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων, στην αγορά των λύσεων Powerline. Επιπλέον κατέχει πολλές διακρίσεις και βραβεία από δοκιμές στις οποίες έχουν λάβει μέρος τα είκοσι και πλέον εκατομμύρια προϊόντα που έχει διαθέσει ήδη με επιτυχία στην αγορά μέχρι σήμερα. Με συνεχείς δράσεις, η devolo στέκεται με υπευθυνότητα δίπλα στους πελάτες, στους συνεργάτες και στο περιβάλλον.