Το Easystarter χορηγός του preshow των βραβείων MAD

85

Το Εasystarterήταν ο μεγάλος χορηγός του preshowτων βραβείων MAD, του showπου προηγήθηκε του μεγαλύτερου μουσικού eventτης χρονιάς, των MADVideoMusicAwards 2015 byCoca-Cola, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο TaeKwonDoστο Π. Φάληρο.

 

Το preshowτης επιτυχημένης διοργάνωσης έδωσε για μια ακόμη χρονιά στους παρευρισκόμενους τον παλμό των MADVideoMusicAwards 2015 byCoca-Colaκαι φιλοξένησε αγαπημένους newhotcomersκαλλιτέχνες που ξεσήκωσαν το κοινό με liveacts. Ο Άκης Παναγιωτίδης, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο  Κωνσταντίνος Φρατζής ήταν στο stageμέχρι την έναρξη της μεγάλης βραδιάς και έδωσαν  στον κόσμο μια μικρή γεύση για το τι θα ακολουθούσε….

 

Το Εasystarter, ο μεγάλος χορηγός του preshowτων φετινών βραβείων MAD, έδωσε ενεργά το παρόν με ένα διαδραστικό περίπτερο που κατακλείστηκε από κόσμο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να φωτογραφηθούν στο Εasystarterphotoboothμε έξυπνα backgrounds, μεταφέροντας στα socialmediaτους τον παλμό των βραβείων MADκαι τη φιλοσοφία του Easystarter.

 

ΤoΕasystarterείναι η πρώτη ηλεκτρονική σελίδα χρηματοδότησης δημιουργικών ιδεών για το ελληνικό κοινό. Έφτασε η στιγμή για όσους έχουν «δημιουργική τρέλα» και το δαιμόνιο της επιχειρηματικότητας να δουν το όνειρο τους να πραγματοποιείται! Από το 2009, 4,4 εκατ. άνθρωποι έχουν πληρώσει πάνω από 687.000.000 δολάρια χρηματοδοτώντας 44.000 projects. Projectsόπως το smartwatch Pebble, η κονσόλα Ouya και η ταινία Veronica Mars που συγκέντρωσαν 10,2,  8,5 και 5,7 εκατ. δολάρια αντίστοιχα.

 

Το μόνο που χρειάζεται είναι ο εμπνευστής του project να φτιάξει μια σελίδα στο easystarter.com, στην όποια να περιγράφει το σχέδιό του, να αναφέρει  το ποσό που χρειάζεται και την ημερομηνία μέχρι την οποία πρέπει να συγκεντρωθεί. Μπορεί να είναι ένα βιβλίο, μια ταινία, ένας 3D εκτυπωτής, μια έξυπνη ηλεκτρονική πλατφόρμα, οτιδήποτε!  Στο projectμπορεί να γίνει χρηματοδότης ο καθένας, ακόμα και με το ποσό των 10€.

 

Μια επίσκεψη στο easystarter.com, πολύ φαντασία και θετική ενέργεια μπορεί να είναι η αρχή για ένα μοναδικό επιχειρηματικό επίτευγμα. Οι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες έχουν πλέον, αφενός το μέσο και αφετέρου το κοινό που μπορεί να πιστέψει σε αυτούς και να δουν την ιδέα τους να αποδίδει καρπούς.