Το CU σε στέλνει στο Red Bull X-Fighters

56

Restart είναι να ζεις μοναδικές εμπειρίες και το CU δίνει την ευκαιρία σε 120 τυχερούς να ζήσουν τη δική τους αυτό το καλοκαίρι, παρακολουθώντας από κοντά το RedBullX-Fighters, που προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα FreestyleMotocross, κάνει τη δεύτερη στάση της φετινής σεζόν στην Ελλάδα, στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου στις 12 Ιουνίου 2015.

 

Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού του CU  θα κερδίσουν εισιτήρια για να δουν από κοντά τους καλύτερους αναβάτες FMX στον κόσμο, να προσφέρουν ένα θέαμα που κόβει την ανάσα. Για να συμμετέχει κάποιος στο διαγωνισμό πρέπει να επισκεφθεί το http://kaneistokolposou.vodafonecu.gr/ μέχρι τις 4 Ιουνίου 2015 και να γίνει rider κάνοντας το  δικό του κόλπο.

 

Την ημέρα του αγώνα το CU θα είναι εκεί και θα βραβεύσει τον αθλητή που έχει κάνει τα πιο πολλά Restart στην FMX καριέρα του. Παράλληλα, στο χώρο του λατομείου θα βρίσκεται και το CUPopUpT-shirtBike, το κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU, να τυπώνει και να μοιράζει δωρεάν, συλλεκτικά μπλουζάκια εμπνευσμένα από το RedBullX-Fighters.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το μεγάλο eventεδώ

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό http://kaneistokolposou.vodafonecu.gr/