Το CU Pop-Up Service Bike προσφέρει δωρεάν service και διαγωνισμό στο Instagram

29

Το CU Pop-Up Service Bike, το κινητό συνεργείο ποδηλάτων του CU που είναι σχεδιασμένο από ποδηλάτες για ποδηλάτες, κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στην Αθήνα, προσφέροντας δωρεάν service σε όποιον χρειάζεται.

 

Πρόκειται για ένα ποδήλατο ειδικό για να μεταφέρει μεγάλα φορτία, με trailer που ακολουθεί την αισθητική των trailer caravans των 50s και βέβαια εξειδικευμένους μηχανικούς ποδηλάτων. Μέσα του κρύβει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει ένα mini-service και μπορεί να προσφέρει από μια απλή γνώμη για κάποια αναβάθμιση, μέχρι ρύθμιση ταχυτήτων & φρένων, σφίξιμο ποτηριών, αλλαγή σαμπρέλας, λάδωμα αλυσίδας και φυσικά χρήσιμες συμβουλές για τα ποδήλατα. Το CU pop-up service bike πηγαίνει σε εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες, συναυλίες, events, αγώνες, αλλά και σε παραλίες, πάντοτε στη διάθεση οποιουδήποτε το χρειαστεί και εντελώς δωρεάν.

Εκτός από τα δωρεάν service, τo CU Pop-Up Service Bike διοργανώνει και φωτογραφικό διαγωνισμό για όλους τους ποδηλάτες του instagram. Ανεβάζοντας φωτογραφίες με τα πιο απίθανα ποδήλατα σε ανατρεπτικές, αστείες ή ρομαντικές στιγμές, τα πιο απίστευτα μέρη για ποδηλατοβόλτες ή απλά τους πιο Restart ποδηλάτες, συμμετέχεις στο μεγαλύτερο #RestartBike άλμπουμ και μπορεί να κερδίσεις μοναδικά ποδηλατικά δώρα.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί να μπουν στο https://bitly.com/RestartBike έως τις 30 Οκτωβρίου 2013 και μπορεί να κερδίσουν ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές GoPro Hero 3 White Edition με βάση για ποδήλατο και χειροποίητα κουδουνάκια ποδηλάτου Uglybell.

Το πρόγραμμά του CU Pop-Up Service Bike μπορεί να βρει κανείς στο http://www.Vodafonecu.gr/cu-popup-bike