Το CU pop-up service bike κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

100

Το CU Pop-Up Service Bike, το κινητό συνεργείο ποδηλάτων του CU που είναι σχεδιασμένο από ποδηλάτες για ποδηλάτες, κυκλοφορεί από το καλοκαίρι στην Αθήνα, προσφέροντας δωρεάν service σε όποιον χρειάζεται. Πρόκειται για ένα ποδήλατο ειδικό για να μεταφέρει μεγάλα φορτία, με trailer που ακολουθεί την αισθητική των trailer caravans των 50s και βέβαια εξειδικευμένους μηχανικούς ποδηλάτων. Το trailer κρύβει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει ένα mini-service και  ο μηχανικός μπορεί να προσφέρει από μια απλή γνώμη για κάποια αναβάθμιση, μέχρι ρύθμιση ταχυτήτων & φρένων, σφίξιμο ποτηριών, αλλαγή σαμπρέλας, λάδωμα αλυσίδας και φυσικά χρήσιμες συμβουλές για τα ποδήλατα.

Το CU pop-up service bike θα το συναντήσει κάποιος σε εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες, συναυλίες, events, αγώνες, αλλά και σε παραλίες, πάντοτε στη διάθεση οποιουδήποτε το χρειαστεί και εντελώς δωρεάν. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει περίπου 100 δωρεάν service, άλλα απλά και άλλα πιο δύσκολα, και έχει καλύψει διάφορες περιοχές της Αττικής, ποδηλατώντας σε μέρη του κέντρου, του Φαλήρου, της Κηφισιάς και του Βύρωνα. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ θετική. Επειδή είναι πολύ ιδιαίτερο σαν όχημα τραβάει αμέσως την προσοχή. Ο κόσμος πλησιάζει για να μάθει τι είναι, πώς δουλεύει και αν ανεβαίνει εύκολα τις ανηφόρες. Για τους περισσότερους είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Μάλιστα υπάρχουν φορές, που ποδηλάτες περιμένουν από νωρίς στο σημείο που έχει ενημερώσει ότι θα βρίσκεται το CU Pop-Up Service Bike προκειμένου να κάνουν το service που χρειάζονται .

 

Τον Οκτώβριο CU pop-up service bike θα συνεχίσει τις βόλτες σε Πανεπιστήμια και σχολές της Αθήνας, σε φοιτητικά στέκια και σε μέρη που μπορεί κάποιος να συναντήσει ποδηλάτες. Το πρόγραμμά του CU Pop-Up Service Bike μπορεί να βρει κανείς στο http://www.Vodafonecu.gr/cu-popup-bike

Όμως, εκτός από τα δωρεάν service, τo CU Pop-Up Service Bike διοργανώνει και φωτογραφικό διαγωνισμό για όλους τους ποδηλάτες του instagram. Ανεβάζοντας φωτογραφίες με τα πιο απίθανα ποδήλατα σε ανατρεπτικές, αστείες ή ρομαντικές στιγμές, τα πιο απίστευτα μέρη για ποδηλατοβόλτες ή απλά τους πιο Restart ποδηλάτες, συμμετέχεις στο μεγαλύτερο #RestartBike άλμπουμ και μπορεί να κερδίσεις φοβερά ποδηλατικά δώρα.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί να μπουν στο https://bitly.com/RestartBike έως τις 30 Οκτωβρίου 2013 και μπορεί να κερδίσουν ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές GoPro Hero 3 White Edition με βάση για ποδήλατο και χειροποίητα κουδουνάκια ποδηλάτου Uglybell.