Το αρχιτεκτονικό portal archisearch.gr “έκλεισε” 6 χρόνια λειτουργίας

586

Καθώς η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής δημιουργίας, το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ως χορηγός Τεχνολογίας από την εκδήλωση του αρχιτεκτονικού portal ARCHISEARCH.gr για τα 6 χρόνια από την ίδρυσή του.

Διοργανωτής και οικοδεσπότης της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον ιδιαίτερο εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Kanelli S.A. στον Πειραιά, στις 3 Ιουλίου 2017, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες επιχειρηματίες από τον χώρο της Αρχιτεκτονικής και του Design και ιδρυτής της πρωτοποριακής ιντερνετικής πλατφόρμας DESIGNLOBBY, ο κ. Βασίλης Μπαρτζώκας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πάνω από 700 καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το φωτογραφικό λεύκωμα «Ορθογραφίες» που παρουσίασε, αμέσως μετά το MoMA, ο διακεκριμένος φωτογράφος Γιώργης Γερόλυμπος στις εντυπωσιακές λύσεις Digital Signage της LG. Πιο συγκεκριμένα, το λεύκωμα παρουσιάστηκε στα LG Ultra HD  55’’ & 75’’ digital signage monitors που χαρακτηρίζονται από υψηλή ανάλυση εικόνας, 4 φορές υψηλότερη από την Full HD, και στην LG OLED 4K HDR 65” τηλεόραση, με τη μοναδικά λεπτή οθόνη τεχνολογίας OLED που χάρη στα αυτό-φωτιζόμενα pixel προσφέρει το πιο βαθύ μαύρο και τα πιο ζωντανά χρώματα ενώ ο Picture-on-Glass σχεδιασμός προσδίδει μια πρωτοφανή κομψότητα στον χώρο.