Το 3ο What’s Up Funlab πάει στη Θεσσαλονίκη

91

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει το WHATSUPFunLabpoweredbyMadγια το πιο Wellness Fit Trip,το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στο περίπτερο 17, στη ΔΕΘ. Tα WHATSUPFunLabsανεβαίνουν βόρεια για ένα μοναδικό workshopμε θέμα τη γυμναστική και το χορό.

 

Η Ελένη Πετρουλάκη, με την ομάδα της και τους πιο καταξιωμένους Instructors, προσκαλούν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας. Το workshopπεριλαμβάνει προγράμματα όπως Zumba, Aerodance, CalisthenicsMovement και VideoClipDance με Special Guest Star την Κατερίνα Στικούδη.

 

Όσοι θέλουν να γίνουν καλύτεροι στο DanceFitnessκαι να ανακαλύψουν τα μυστικά του, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.whatsup.grκαι να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

Τα WHATSUPFunLabspoweredbyMad είναι μια σειρά από workshops με θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους, όπως μουσική, αθλητισμός, gaming, τεχνολογία. Στόχος τους είναι να παροτρύνουν τους νέους, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και υπό την καθοδήγηση έμπειρων και αναγνωρισμένων ειδικών, ώστε να γίνουν καλύτεροι σε αυτά που αγαπούν.