Την Ελλάδα & τη Μύκονο διάλεξε η REPLAY για την παγκόσμια πρεμιέρα “Spring-Summer 2016 Collection”

76

Η επιλογή της Replay να παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη τη συλλογή της στη Μύκονο και να έρθουν στην Ελλάδα εκπρόσωποί της από όλες τις χώρες του κόσμου, μαζί με τις πιο λαμπερές & διάσημες γυναίκες της πασαρέλας, αποτελεί μια αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία για τον Έλληνα έκπροσωπό της, Κώστα Τζουβελεκάκη. 

Για να αποκαλύψει  τη νέα συλλογή Spring Summer 2016  collection, ο Ιταλικός όμιλος REPLAY φιλοξένησε στην Μύκονο πάνω από 700 καλεσμένους (στελέχη, συνεργάτες της εταιρίας, καθώς και 100 δημοσιογράφους) από 50 χώρες του κόσμου. 

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν  ένα φαντασμαγορικό Fashion Show, στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, στο Nammos Beach Club. Για τη νέα Collection κατά τη διάρκεια της βραδιάς περπάτησαν στην πασαρέλα 40 μοντέλα μεταξύ των οποίων τα supermodels AlessandraAmbrosioBar Rafaeli,  Sara Sampaio και BregjeHeinen.

Matteo SinigagliaCEO της Replay, ήταν οικοδεσπότης και στο after party που ακολούθησε στο Nammos Beach Club, εμφανίστηκε με dress code “Destroyed Denim” που αντικατοπτρίζει τo ύφος και στυλ της SS 16 Collection.

Όπως δήλωσε: «Η Μύκονος αποτελεί την τέλεια τοποθεσία για να καλωσορίσουμε τους φίλους μας και για να παρουσιάσουμε την SS 16 Replay Collection. Η ατμόσφαιρα σε αυτό το υπέροχο νησί αντικατοπτρίζει το DNA του brand: είναι το μέρος που όλα μπορούν να συμβούν και νέες τάσεις να γεννηθούν».

Ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Αντιπρόεδρος της Replay, σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι που φιλοξενήσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τεράστια επιτυχία, το τριήμερο παγκόσμιο συνέδριο της Replay, με αποκορύφωμα την πιο σημαντική εκδήλωση –  την πρώτη παρουσίαση  της κολεξιόν Spring Summer 2016. Ευχαριστούμε το Δήμο Μυκόνου για την πολύτιμη υποστήριξη.»

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗΣ, Αντιπρόεδρος της REPLAY, μαζί με τα supermodels (από αριστερά προς δεξιά): BAR RAFAELI – ALESSANDRA AMBROSIO – SARA SAMPAIO – GISELE CORIA

MATTEO SINIGAGLIA, CEO REPLAY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗΣ – Αντιπρόεδρος REPLAY, ΜΑTTEO SINIGAGLIA- CEO REPLAY, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ – Δήμαρχος Μυκόνου

ALESSANDRA AMBROSIO

SARA SAMPAIO

BREDJE HEINEN

BAR RAFAELI

ALESSANDRA AMBROSIO

Θυμηθείτε το πώς oι άγγελοι της ”Victoria Secret” ξεσάλωσαν στη Μύκονο ως το πρωί