Την 1η Απριλίου ο «Μέγας Αλέξανδρος»

123

Για έβδομη φορά έρχεται τον Απρίλιο ο διεθνής μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο συγκεκριμένος μαραθώνιος αποτελεί μια οργάνωση που δημιουργήθηκε το 2006. Αφετηρία του αγώνα είναι η Πέλλα, η γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τερματισμό στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, την ίδια μέρα πρόκειται να πραγματοποιηθούν αγώνες δρόμου 5 χλμ, 10 χλμ και 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικών σχολείων. Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ. είναι η WIND Running Team.

Η WIND Running Team που αποτελείται όχι μόνο από εργαζόμενους της WIND, αλλά και από όποιον επιθυμεί να τρέξει με τα χρώματα της εταιρείας, έχει αθλητικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς πάντα «τρέχει για καλό σκοπό», συγκεντρώνοντας χρήματα που αφορούν σε συγκεκριμένες κοινωνικές ανάγκες.

Μετά την επιτυχημένη της συμμετοχή στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών τον περασμένο Νοέμβριο αλλά και στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Απρίλιο, η WIND Running Team στηρίζει στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Για κάθε συμμετοχή με τα χρώματα της WIND Running Team η WIND και θα δωρίσει 10 ευρώ στο παιδικό χωριό.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στον μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» μπορούν να εγγραφούν εδώ.