Θερμή υποδοχή στο Κύπελλο του Europa League και στο HTC One

111

Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για την καινοτομία και τον σχεδιασμό τους και επίσημος παγκόσμιος προμηθευτής Smartphones του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, έδωσε την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να θαυμάσει για πρώτη φορά από κοντά την ολοκληρωμένη οικογένεια HTC One αλλά και το τρόπαιο του UEFA Europa League! Δύο μεγάλοι τυχεροί, που συμμετείχαν στη μεγάλη κλήρωση, κέρδισαν ένα HTC One και ένα HTC One mini, ενώ η HTCμοίρασε όμορφα αναμνηστικά δώρα στους παρευρισκόμενους!

 

Αμέτρητοι φίλοι της τεχνολογίας βρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή της HTCστο The Mall Athens, όπου είδαν μαζί το πολυβραβευμένο HTCOneμε το ανθεκτικό σώμα του από αλουμίνιο, την οθόνη 4,7 ιντσών, το HTCOnemini που συνδυάζει την οθόνη 4,3 ιντσών με έναν ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή και το HTCOnemax με την οθόνη των 5,9 ιντσών!

 

Παράλληλα, ως επίσημος παγκόσμιος προμηθευτής Smartphones του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, η HTC έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στους λάτρεις του ποδοσφαίρου να θαυμάσουν από κοντά το τρόπαιο του UEFA Europa League και να φωτογραφηθούν μαζί του!