Τα Windows 8 στα καταστήματα Public με πολλές εκπλήξεις!

28

Τα καταστήματα Public (www.public.gr) σας περιμένουν στις 24/11, στις 12:30, στα Public @ The Mall Athens σε ένα ολοήμερο event αφιερωμένο στα Windows 8, γεμάτο εκπλήξεις, διαγωνισμούς και δώρα με σκοπό να αναδείξουν τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν!

Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει εκπομπή από το Public στο The Mall Athens και δοκιμάζει τα Windows 8, όμορφα, γρήγορα και ευέλικτα. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από το νέο λογισμικό Windows 8, να ανακαλύψουν τις λειτουργίες του μέσα από τα πρωτοποριακά Notebooks της Sony και να πάρουν μέρος σε κληρώσεις με απίθανα δώρα Sony VAIO με Windows 8 και οθόνη αφής!

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ αφού κατά τη διάρκεια του ολοήμερου event θα υπάρχει live dj setting που θα πλαισιώσει την εκδήλωση με μοναδικές μουσικές επιλογές. 

Το μεγαλύτερο event για τα Windows 8 έρχεται στα καταστήματα Public (www.public.gr) και θα προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικά δώρα σε μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις! Το Σάββατο 24.11, 12:30, στο Public του The Mall Athens!!!