Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα στο Cosmotebooks.gr

107

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κάντε Like στη δημοσίευση και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 5 υπέροχα βιβλία!!

Η κλήρωση θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου 2016 και τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας. Παρακαλούνται οι νικητές όπως επικοινωνήσουν μαζί μας για την παραλαβή των βιβλίων τους!


Συγκεκριμένα πρόκειται για τα βιβλία:

Σκοτεινός τόπος http://goo.gl/aKM53X, Ακροβατώντας στη σιωπή  http://goo.gl/brnb0S
Η ύπουλος θωπεία http://goo.gl/bQEDsh, Μελίσσια http://goo.gl/4x2ywu, Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί http://goo.gl/JjjQeD

Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα θα βρουν οι καταναλωτές στο Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα. Εκατομμύρια δώρα για όλους, σε απίστευτες τιμές, με δωρεάν αποστολή ακόμη και σε μια ημέρα αλλά και με δωρεάν συσκευασία.

Περισσότερα από 5.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks, μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα παιχνίδια με έκπτωση 10%, παιδικές ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios, αλλά και επώνυμα είδη γραφείου είναι διαθέσιμα για μικρούς και μεγάλους στο Cosmotebooks.gr, που δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphoneτους. Μαζί παρέχεται η δυνατότητα για δωρεάν συσκευασία δώρου και παραλαβή με ευχετήρια κάρτα και κάρτα αλλαγής.

Στο Cosmotebooks.gr, ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει βιβλία που τον ενδιαφέρουν, ελληνικά και ξενόγλωσσα, Best sellers αλλά και νέες κυκλοφορίες. Βιβλία παιδικά, μυθιστορήματα, δοκίμια, σχολικά, βιβλία για τις τέχνες και τις επιστήμες είναι στη διάθεσή του κοινού, ενώ καθημερινά προστίθενται νέοι τίτλοι, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τo Cosmotebooks.grεξυπηρετεί παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα. Με δυνατότητα παραλαβής σε όποια διεύθυνση επιθυμεί ο καταναλωτής ή σε ένα κατάστημα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής του.

 123