Τα πιο όμορφα δώρα από το Cosmotebooks.gr

122

Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα θα βρουν οι καταναλωτές στο ανανεωμένο Cosmotebooks.gr. Εκατομμύρια δώρα για όλους, σε απίστευτες τιμές, με δωρεάν αποστολή ακόμη και σε μια ημέρα αλλά και με δωρεάν συσκευασία.

 

Περισσότερα από 5.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks, μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα παιχνίδια με έκπτωση 10%, παιδικές ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios, αλλά και επώνυμα είδη γραφείου είναι διαθέσιμα για μικρούς και μεγάλους στο Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, που δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphoneτους. Μαζί παρέχεται η δυνατότητα για δωρεάν συσκευασία δώρου και παραλαβή με ευχετήρια κάρτα και κάρτα αλλαγής.

 

Το Cosmotebooks.grεξυπηρετεί παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα. Με δυνατότητα παραλαβής σε όποια διεύθυνση επιθυμεί ο καταναλωτής ή σε ένα κατάστημα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής του.