Τα νέα Toshiba Encore 2 tablets!

59

Η ToshibaEuropeGmbHπαρουσίασε τη νέα γκάμα Windows 8.1 tablets – το 25.65 cm (10.1”) Encore 2 WT10-A και το 20.32 cm (8”) Encore 2 WT8-B. Με όλες τις βασικές λειτουργίες που θα μπορούσατε να περιμένετε και ακόμα περισσότερες, τα δύο tabletsαποτελούν τις ιδανικές συσκευές για εσάς.

 

Η Toshibaπαρουσίασε τα δύο νέα tabletsχθες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ToshibaDay 2014, δίνοντας σε δημοσιογράφους και πελάτες της τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν προϊόντα από το νέο line-up της εταιρίας (τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές και tablets). Τα νέα tabletτης Toshibaθα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μετά το τρίτο τρίμηνο του 2014. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Βασίλης Σύκαλος CountryManagerτης Toshiba, GreeceandCyprus, DigitalProducts & Services: « Η αγορά Tabletείναι μία τάση που ενισχύεται συνεχώς στην ελληνική αγορά, αφού πολλοί είναι πλέον οι καταναλωτές που προτιμούν το tabletσαν βασική συσκευή έναντι του φορητού υπολογιστή. Απαντώντας σε αυτήν την αυξανόμενη ανάγκη, επιδιώκουμε να διευρύνουμε συνεχώς τις επιλογές που προσφέρουμε στους καταναλωτές».

 

Εξοπλισμένα με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel® Atom™, τα Encore 2 tablets σας δίνουν τις επιδόσεις και την ταχύτητα που χρειάζεστε για να απολαμβάνετε παιχνίδια με εντυπωσιακά γραφικά καθώς επίσης και γρήγορη εκκίνηση, περιήγηση στο διαδίκτυο και multitasking.Για εκείνους που θέλουν να δουν και να κάνουν περισσότερα με το Windows 8.1 tabletτους, το λεπτό και ελαφρύ 10.1” Encore 2 WT10-Aείναι ιδανικό. Η μεγαλύτερη οθόνη είναι φωτεινή, καθαρή και πρωτοποριακή για να αναπαράγετε πολυμέσα ενώ περιλαμβάνονται 2 GBμνήμης για βελτιωμένο multi-taskingκαι ήπια απόδοση. Για εκείνους που απαιτούν μεγαλύτερη φορητότητα υπάρχει το όμορφα σχεδιασμένο 8” Encore 2 WT8-Bπου έχει τελειοποιηθεί για χρήση σε portrait.

 

Windows 8.1 με Bing

Αμφότερες οι συσκευές Encore 2 WT10-A και WT8-B διαθέτουν Windows 8.1 με Bing που περιλαμβάνουν πολλές updated λειτουργίες. Τα tablets περιλαμβάνουν επίσης ετήσια συνδρομή σε Microsoft Office 365 δηλαδή ελευθερία να διαβάσετε, διορθώσετε, δημιουργήσετε ή μοιραστείτε παρουσιάσεις εν κινήσει με Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access και OneNote. Περιλαμβάνονται επίσης OneDrive online storage και Skype phone minutes που προσδίδουν υπεραξία στο tablet σας, κατευθείαν από την αγορά του.

 

Ενστικτωδώςκομψάλόγω design

Παρά τις ευδιάκριτες διαφορές τους, η κομψότητα των Encore 2 WT10-Aκαι Encore 2 WT8-Bκαθιστά τα tabletαυτά ιδανικά φορητά αξεσουάρ. Διαθέτοντας τη νέα μοναδική ταυτότητα των Toshibatablet, τα δύο μοντέλα διαθέτουν SatinGoldπερίβλημα και ταιριαστό λεπτό καπάκι. Σχεδιασμένα με εργονομία, τα δύο tabletδιαθέτουν στρογγυλεμένες άκρες για να τα κρατάτε καλύτερα ενώ τα ηχεία είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν απώλειες στον ήχο ενώ κρατάτε τη συσκευή. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του, το Encore 2 WT8-Bείναι ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι.

 

Παρά το γεγονός ότι το Encore 2 WT8-Bείναι ιδανικό για χρήση σε portrait, και τα δύο tabletδιαθέτουν πολυδιάστατο designγια πολλαπλές χρήσεις, ώστε η οθόνη να ανταποκρίνεται με ευκολία στην παρακολούθηση ταινιών ή στην ανάγνωση emailsμε μεγάλη ευκολία. Η λειτουργικότητα είναι μία ακόμη βασική παράμετρος του design, για το λόγο αυτό όλες οι θύρες και τα πλήκτρα έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά ώστε να κάνουν τη σύνδεση με άλλες συσκευές εύκολη και απλή. Για παράδειγμα το πλήκτρο των Windowsείναι τοποθετημένο στην άκρη του tablet, ώστε να μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες την εμπειρία των Windows με ένα μόνο touch.

 

 

 

Ζωντανές εικόνες και αυθεντικοί ήχοι

Μια υψηλής ποιότητας 5 MPοπίσθια κάμερα περιλαμβάνεται και στα δύο tabletμε FullHD 1080pvideoλήψης στα 24 framesανά δευτερόλεπτο στο Encore 2 WT8-Bκαι 30 fpsστο Encore 2 WT10-Aενώ η μπροστινή κάμερα είναι ιδανική για βιντεοκλήσεις. Αμφότερες οι κάμερες αναπαριστούν το χρώμα με ακρίβεια και βελτιώνουν τα αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση. Με το TruCapture, η κάμερα μπορεί να φωτογραφίσει πίνακες, έγγραφα ή προβολές για χρήση σε τάξεις, meetingsκαι παρουσιάσεις ώστε να μην χρειαστεί να ξαναγράψουν οι χρήστες τις πληροφορίες. Η αναγνωσιμότητα έχει επίσης βελτιωθεί χάρις τη διόρθωση χρώματος και με την αναπαράσταση εικόνων με χαμηλή αντανάκλαση στα δύο tablet. Παράλληλα στο Encore 2 WT10-Aέχουν βελτιωθεί και τα επίπεδα θορύβων.

 

Ο καθαρός ήχος που έρχεται από τα ιδανικά τοποθετημένα στερεοφωνικά ηχεία είναι άκρως εντυπωσιακός. Με Dolby®DigitalPlusAdvancedAudio, οι χρήστες μπορούν να βυθιστούν σε αυθεντικό ήχο surroundενώ κάθε ηχητική παρεμβολή στα ηχεία και και στους ενισχυτές έχει περιοριστεί. Το Encore 2 WT10-Aδιαθέτει και καταστολέα ηχούς ώστε να ακούγονται καθαρά οι φωνές κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας ή meetingενώ και στις δύο συσκευές υπάρχει καταστολέας θορύβου για να περιορίζεται ο εξωτερικός θόρυβος.

 

Φιλικά στη χρήση για ενισχυμένη παραγωγικότητα

Η ToshibaDisplayUtility είναι προσβάσιμη μέσω του desktopκαι μεγενθύνει στοιχεία, όπως το menuκαι τα εικονίδια, ώστε να τα βλέπετε και να τα χρησιμοποιείτε ευκολότερα. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι πιο εύκολη από το να αλλάζετε συνεχώς τις επιλογές και παράλληλα προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία χρήσης κυρίως για το μικρότερο Encore 2 WT8-B.

 

Παράλληλα υπάρχει η επιλογή ToshibaBluetooth®Keyboardγια το Encore 2[1]με clickpad, για ενισχυμένη ευελιξία και παραγωγικότητα τελειοποιημένη για το μοντέλο 10.1” και συμβατή με το 8”. Συμπληρώνεται από SatinGoldπληκτρολόγιο και σκούρο καφέ κάλυμμα, σύμφωνα με το designτου Encore 2 WT10-A. Με εύκολο μηχανισμό, απλή βάση τύπου Origamiκαι ενσωματωμένο clickpad, το 10.1” tabletμεταμορφώνεται σε πρακτικό notebookιδανικό για μελέτη και εργασία.

 

Συνδεδεμένακαιέτοιμαγιαόλα

Τα Encore 2 WT10-Aκαι Encore 2 WT8-Bδιαθέτουν ευρεία γκάμα ευέλικτων συνδέσεων ώστε να μπορούν οι χρήστες να μεταφέρουν τα βίντεο, τα παιχνίδια και τη μουσική τους. Διαθέτουν θύρα micro-USBγια να μοιράζεστε περιεχόμενο και micro-SDslotγια να εργάζεστε παράλληλα με άλλες συσκευές Windowsσε πραγματικό χρόνο ενώ το Encore 2 WT10-Aδιαθέτει και micro-HDMI® για να βλέπετε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη οθόνη. Η micro-SDcardslotεπιτρέπει στη χωρητικότητα να επεκταθεί στα 128 GBγια εκείνους που θέλουν περισσότερο χώρο για φωτογραφίες και έγγραφα. Το περιεχόμενο μπορεί να συγχρονιστεί με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Windowsμέσω Wi-Fi®– ενώ η διάρκεια μπαταρίας ξεπερνά τις 8 ώρες[2]για να μπορούν οι χρήστες να μελετήσουν, εργαστούν ή παίξουν εν κινήσει.

 

Επιπλέον οι χρήστες μπορούν να κάνουν την τηλεόρασή τους δεύτερη οθόνη από το tabletτους, χρησιμοποιώντας τεχνολογία wirelessdisplay. Η λειτουργία αυτή διατίθεται και στις δύο συσκευές και είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη για το 8” tabletαφού δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δουν παρουσιάσεις, έγγραφα ή onlinevideosστην τηλεόραση, μαζί με περισσότερους ανθρώπους.

 

Οι συσκευές Encore 2 WT10-Aκαι Encore 2 WT8-Bθα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το τρίτο τρίμηνο του 2014.

 

Toshiba Encore 2 WT10-A (10”) και Encore 2 WT8-B (8”)

 • Επεξεργαστής: Intel® AtomTM επεξεργαστής
 • Storage: 32 GB
 • Επικοινωνία: 802.11 b/g/n Wi-Fi®, Bluetooth® 4.0, wireless display, 5 MP auto-focus οπίσθιακάμερα, 1.2 MP εμπρόσθιακάμερα, ενσωματωμένομικρόφωνο
 • Ήχος: Dolby® Digital Plus, 2 x 0.5 W στεροφωνικάηχεία
 • OS: Windows 8.1 με Bing
 • Microsoft Office 365 ετήσιασυνδρομή, Skype (60 world minutes τομήνα), Fresh Paint, Xbox One SmartGlass
 • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 8 ώρες2
 • Χρώμα: Satin Gold

 

Toshiba Encore 2 WT10-A (10.1”):

 • Οθόνη: 25.65 cm (10.1”) 1280 x 800 wideview, με υποστήριξη 10 δαχτύλων
 • Μνήμη: 2 GB
 • Συνδεσιμότητα: 1x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-HDMI®, 1 x Micro-SD/SDHC/SDXC υποστήριξηέως 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo jack
 • Διάρκεια μπαταρίας: Έως 9 ώρες2
 • Διαστάσεις: 258.8 x 175 x 8.98 mm
 • Βάρος: 555 g

 

Toshiba Encore 2 WT8-B (8”)

 • Οθόνη: 20.32 cm (8”) 1280 x 800 wideview, με υποστήριξη 10 δαχτύλων
 • Μνήμη: 1 GB
 • Συνδεσιμότητα: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-SD/SDHC/SDXC υποστήριξηέως 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo jack
 • Διάρκεια μπαταρίας: Μέχρι 8.5 ώρες2
 • Διαστάσεις: 210.62 x 132 x 9.48 mm
 • Βάρος: 385 g

[1]ΤοToshiba Bluetooth® Keyboard για Encore 2 διατίθεται σαν συμπλήρωμα (Encore 2 WT10-A)

[2] Encore 2 WT10-A: έως 9 ώρες, Encore 2 WT8-B: έως 8.5 ώρεςσύμφωναμετο 720p video playback @ 60 nits.