Τα νέα Samsung Galaxy A5 και A3 (2016) στην ελληνική αγορά!

91

Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά είναι τα νέα smartphones Galaxy Α3 (2016) και Galaxy A5 (2016). Με premiumσχεδιασμό και ανανεωμένες λειτουργίες κάμερας, τα νέα μοντέλα GalaxyA (2016) ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της Samsungαπό πλευράς καινοτόμου σχεδιασμού και τεχνολογίας, ενώ προσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εκφράσουν το προσωπικό τους στιλ, με δυνατές επιδόσεις, σε δύο επιλογές οθονών: 5,2 ίντσες (A5) και 4,7 (Α3).

 

Τα GalaxyA (2016) διατηρούν τη σχεδιαστική γραμμή των τελευταίων SamsungGalaxy συσκευών, συνδυάζοντας το μέταλλο και το γυαλί για τη δημιουργία ενός όμορφου, αρμονικού και premiumσχεδιασμού. Συνδυάζουν τη μεγάλη οθόνη με το στενό πλαίσιο των 2,7 χιλιοστών, προσφέροντας ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης.

 

Παράλληλα, ενσωματώνουν ανανεωμένα χαρακτηριστικά κάμερας, που προσφέρουν πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο. Με τη λειτουργία SamsungQuickLaunch, κάνοντας διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί, η κάμερα τίθεται σε λειτουργία σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, ενώ οι λειτουργίες WideSelfie, PalmSelfieκαι BeautifyingEffects, δίνουν περισσότερες ακόμα επιλογές στις φωτογραφίες selfie.

 

Τέλος, το GalaxyA5 (2016) συγκεκριμένα διαθέτει, επίσης, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) για την αποφυγή λήψης θολών φωτογραφιών, καθώς και μπροστινό και οπίσθιο φακό F1.9, που προσφέρει τη δυνατότητα λήψης άψογων φωτογραφιών στο σκοτάδι.