Τα νέα iPhone ήρθαν στη Vodafone

97

Από σήμερα, στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone 7 & iPhone 7 Plusκαι να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobileinternet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο 4G και 4G+ της Vodafone.

Μόνο στη Vodafone, με κάθε αγορά iPhone 7 & iPhone 7 Plusέως τις 30/11, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα και αποκλειστική υπηρεσία VodafoneReplace. Η μοναδική αυτή υπηρεσία παρέχει εντελώς δωρεάν αντικατάσταση του iPhone 7 & iPhone 7 Plus μέσα σε 24 ώρες σε περίπτωση κλοπής,  σπασίματος, επαφής με άμμο ή νερό και αυξομείωσης τάσης ρεύματος.

Επιπλέον με κάθε αγορά iPhone 7 & iPhone 7 Plus η Vodafoneπροσφέρει:

  • -20% σε όλες τις θήκες και σε όλα τα temperedglassέως τις 30/11
  • Δυνατότητα απόκτησης του νέου iPhone 7 από 22,75€ / μήνα με 36 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας

Τα νέα iPhone 7 & iPhone 7 Plusδιαθέτουν μοναδικό σύστημα κάμερας, ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη, στερεοφωνικά ηχεία, τον πιο δυνατό επεξεργαστή σε smartphone ΑppleA10 Fusion και μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Είναι διαθέσιμα σε τρεις εκδόσεις, 32GB, 128GB και 256GB σε ασημί, χρυσό, ροζ-χρυσό και ματ μαύρο, και σε δύο εκδόσεις 128GB και 256GB σε γυαλιστερό μαύρο, ενώ διαθέτουν το iOS 10, το πιο σταθερό και εξελιγμένο λειτουργικό.

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plusείναι διαθέσιμα σε προτεινόμενη τιμή από 819€ και 969€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου VodafoneRed, στα καταστήματα Vodafone και το VodafoneeShop

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone7 και iPhone7 Plus, επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/iPhone7