Τα νέα Galaxy S6 λανσαρίστηκαν από Samsung και Public!

96
Σε μια ειδική και ομολογουμένως φαντασμαγορική εκδήλωση που έγινε στο κατάστημα των Public στη Γλυφάδα, Public Stores και Samsung παρουσίασαν τα ολοκαίνουργια Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να κατακλύσει τον χώρο της εκδήλωσης.
Από σήμερα λοιπόν, 17 Απριλίου, τα νέα Galaxy της Samsung είναι διαθέσιμα και στα καταστήματα, ενώ ο κόσμος που βρέθηκε στο Public Γλυφάδας είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος σε διαγωνισμό για την κλήρωση δύο συσκευών. Τις εντυπώσεις έκλεψαν πρόσωπα της show biz που ήταν καλεσμένα στην εκδήλωση.
Τι διαφοροποιεί όμως τα Samsung Galaxy S6 από τα υπόλοιπα smartphone; Next is now!
  • Συνδυάζοντας υλικά όπως γυαλί και μέταλλο, το σώμα της συσκευής είναι ανθεκτικό σε οτιδήποτε μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Η έκδοση Edge δημιουργεί ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό, αφού είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο που φέρει κυρτή οθόνη και στις δύο άκρες του μπροστινού τμήματος.
  • Από το πλάι της συσκευής μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σου επαφές, να βλέπεις τις βασικές ειδοποιήσεις ή και να παρακολουθείς ενημερώσεις για τον καιρό, τις ειδήσεις, τα tweets κτλ.
  • Η εκκίνηση της εφαρμογής της κάμερας γίνεται ταχύτατα, μόλις σε 0,7 δευτερόλεπτα, και είναι έτοιμη για λήψη φωτογραφίας και βίντεο άμεσα για να μη χάσεις καμία καθημερινή στιγμή (διαθέτει δύο κάμερες- 5MP και 16MP!) 
  • Μέσα σε 80 λεπτά το κινητό μπορεί να γεμίσει τη μπαταρία του και έτσι να χρειαστείς σχεδόν 33% λιγότερο χρόνο από τα προηγούμενα μοντέλα. 
  • Οι νέες συσκευές υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση με χρήση όλων των φορτιστών που υποστηρίζουν τις τεχνολογίες MPA και WPC. 
  • Διαθέτουν πανίσχυρο οχταπύρηνο επεξεργαστή Exynos Octa-core, 3GB RAM και το Android 5.0 Lollipop και σου δίνουν τη δυνατότητα να μη χρειάζεται να αναρωτηθείς ποτέ «Αυτό μπορώ να το κάνω με το νέο του Samsung Galaxy S6;»
  • Με τα Samsung Galaxy S6 όλα είναι πιθανά αφού οι ναυαρχίδες της Samsung προσφέρουν 50% μεγαλύτερη επίδοση και 30% χαμηλότερη κατανάλωση