Τα JBL Sport Headphones στα Holmes Place

73

H Wave Motion Α.Ε, επίσημος διανομέας της JBL και η Holmes Place ανακοινώνουν τη συνεργασία τους. Η πλήρης γκάμα των JBL Sport Headphones θα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα μέλη των Holmes Place Clubs.

Τα Holmes Place Clubs είναι αποκλειστικά και μόνο “fitness & wellness clubs” μελών με διεθνή παρουσία σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και αριθμούν περισσότερα από 300.000 μέλη, τα οποία, μέσα από τα Holmes Place, έχουν αναβαθμίσει το lifestyle τους και απολαμβάνουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Στην Ελλάδα υπάρχουν τρία health clubs, τα: Holmes Place Athens, Holmes Place Maroussi και Holmes Place Glyfada.

Τα JBL Sport Headphones καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες ενός ενεργητικού τρόπου ζωής. Εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα του ήχου που διαθέτουν, τα JBL Sports Headphones έρχονται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και χρώματα με πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά. Με ειδικό σχεδιασμό ώστε να μη φεύγουν από την θέση τους όταν αθλούμαστε, είναι συμβατά με όλα τα smartphones καθώς συνδέονται με αυτά είτε με καλώδιο είτε ασύρματα μέσω Bluetooth σύνδεσης. Το καλώδιο των JBL Sport Headphones αντέχει στον ιδρώτα και αντανακλά στο σκοτάδι (σειρά JBL reflect) για να προσφέρει extra προστασία.