Τα Huawei P8 & P8 Lite ήρθαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

153

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα 4G SmartphonesHuawei P8 και Huawei P8 lite, είχαν οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο The Mall Athens.

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, oΝο1 Προορισμός για Smartphones[1], παρουσίασε στο κοινό δύο ακόμη πρωτοποριακές συσκευές, υψηλής αισθητικής, που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για browsing, επικοινωνία και διασκέδαση.

 

Με πολυτελή κατασκευή εξ’ ολοκλήρου από ατσάλι, το νέο Huawei P8διαθέτει οθόνη αφής 5,2’’ και FHD, ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή 64bit. H κύρια κάμερα είναι 13MP με αισθητήρα RGBWγια φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, ενώ διαθέτει τη λειτουργία lightpainting για δημιουργία μοναδικών φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8MP, ιδανική για selfies.

 

Με εξαιρετικά λεπτό, minimal σχεδιασμό (μόλις 7,7 χιλιοστά), το Huawei P8 lite διαθέτει HD οθόνη αφής 5’’, οκταπύρηνο επεξεργαστή 64bit και μπαταρία μεγάλης απόδοσης. Η συσκευή έχει κύρια κάμερα 13MP και εμπρόσθια 5MP, με λειτουργία Full focus και 10 επίπεδα ρυθμίσεων και φίλτρων, για απίθανες φωτογραφίες και καλύτερες selfies. Επίσης, ο ενσωματωμένος θάλαμος ήχου και το ηχείο υψηλής ποιότητας απογειώνουν την μουσική εμπειρία του χρήστη. Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία HD Voice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο.

 

«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τη μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά και που μας φέρνουν στην πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών. Για να μπορούν οι πελάτες μας να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο Mobile internet με το προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα», δήλωσε σχετικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Αλέξανδρος Ντάβος.

 

Το Huawei P8 διατίθεται στα 499€[2] και το Huawei P8 lite στα 269€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS,  σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.

 

[1]Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

[2]Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.