Τα gadgets που πρέπει να έχεις στον Μαραθώνιο

62

Σε λίγες ημέρες, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος και πλήθος κόσμου αναμένεται να συμμετάσχει σε αυτήν τη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού. Ποια είναι όμως τα gadgets που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα κατά τη διάρκεια του αγώνα;

1. Nike+ Sensor
O σένσορας της Nike συνδυάζεται με τα παπούτσια σας και σας βοηθά να παρακολουθείτε την απόσταση, την ταχύτητα και τις θερμίδες που καίτε κάθε φορά που τρέχετε. Έχετε παράλληλα τη δυνατότητα να κάνετε upload τα στοιχεία αυτά στην ιστοσελίδα Nike+ για να μπορέσετε να έχετε μία συνολική εικόνα της άσκησης. Τα παπούτσια Nike+ για τρέξιμο έχουν ειδική θήκη στη σόλα για τον σένσορα, αλλά μπορείτε άνετα να τον «κουμπώσετε» στα κορδόνια οποιασδήποτε άλλης μάρκας παπουτσιών. Οι συμβατές συσκευές είναι Apple iPod touch (από 2G και επόμενα μοντέλα), iPhone (3GS και επόμενα μοντέλα), iPod nano (με το Nike+ iPod Sport Kit), Nike+ SportWatch και Νike+ Sportband.

2. Garmin Forerunner 910XT GPS Watch
Με δυνατότητα περισσότερων δεδομένων στο χέρι σας, κυριολεκτικά, μπορείτε να έχετε την απόσταση, την ταχύτητα, τις θερμίδες, τον σφυγμό, το υψόμετρο και την τοποθεσία για το τρέξιμό σας σε ένα μόνο γκατζετάκι. Ιδανικό και για ποδηλάτες.


3. Plantronics Backbeat 903 Stereo Bluetooth Headphones

Με συνδεσιμότητα Bluetooth δεν χρειάζεται να έχετε το κλασικό πρόβλημα με τα ενοχλητικά καλώδια. 

4. iPod Nano 
Με Bluetooth, to iPod Νano σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε τα πάντα, από ραδιόφωνο μέχρι τραγούδια ή audiobooks για να περνάει η ώρα του τρεξίματος.

5. Βelkin Neoprene Slim Fit Armband
Σχεδιασμένο να κρατά ένα iPhone 5 και με τσαντάκι για τα κλειδιά σας, το Armband αυτό είναι ιδανικό. Ούτε θα χάσετε τα κλειδιά σας, ούτε θα χάσετε την επαφή σας με τον έξω κόσμο όσο θα νιώθετε τον παλμό της εξάσκησης.