Τα επτά καλύτερα οικονομικά smartphones στον κόσμο

105

Μπορεί τα δημοσιεύματα τεχνολογίας να μιλούν πάντα για τα καλύτερα smartphones, ωστόσο όσο πιο καινούριας τεχνολογίας και όσο πιο ελκυστικά είναι, τόσο πιο ακριβά.

Το Tech Insider συγκέντρωσε μία λίστα με τα επτά πιο οικονομικά και πιο καλά smartphones στον κόσμο.

7. Το iPhone SE (64 GB)

Το iPhone SE είναι το οικονομικότερο μοντέλο της Apple. Υπάρχει η έκδοση που κοστίζει 399 δολ. που ακόμη είναι πιο ακριβό από τα υπόλοιπα κινητά στη λίστα, αλλά έχει μόνο 16 GB αποθηκευτικό χώρο χωρίς να μπορεί να πάρει SD. 

Η έκδοση των 499 δολ. είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη αγορά που μπορείτε να κάνετε σε iPhone. Είναι μια καλή επιλογή για όσους δεν διαθέτουν 600-700 δολ. αλλά επιθυμούν ανάλογα χαρακτηριστικά.

6. Το OnePlus 2

Το επόμενο μοντέλο της ναυαρχίδας της κινεζικής εταιρείας συγκεντρώνει ελκυστικά χαρακτηριστικά, έχει 64 GB μνήμη, ανθεκτική μπαταρία και κοστίζει 349 δολ.

5. Το Moto X Pure

Η Motorola έχει ήδη αποδειχτεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής smartphones. Το Moto X Pure έχει καλή κάμερα, εξαιρετική οθόνη και γρήγορο επεξεργαστή. Είναι μία καλή επιλογή και κοστίχει 349 δολ.

4. Το Nexus 5x

Το Nexus 5x είναι το καλύτερο smartphone στην κατηγορία των 300-399 δολ. Η έκδοση 32 GB διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και την ταχύτητα που θα περιμένατε από ένα ακριβό κινητό, όπως επίσης και καλή κάμερα μπροστά και πίσω. Όσο για την έκδοση των 32 GB, θα σας κοστίσει 249 δολ. και αυτή των 16 GB 199 δολ.

3. Το OnePlus X

Όπως και τα OnePlus Two, το OnePlus X είναι μία ελκυστική συσκευή, καλή κάμερα και HD οθόνη 5 ιντσών. Για τα 249 δολ. που κοστίζει είναι μία εξαιρετική συσκευή που αξίζει να εξετάσετε να αγοράσετε.

2. Το Moto G3

Εάν υπάρχει ένα smartphone που να κοστίζει λιγότερα από 199 δολ. και να αξίζει να αγοράσετε, είναι το Moto G3. Η έκδοση των 8 GB κοστίζει 180 δολ. και μπορεί να προστεθεί κάρτα SD. Βέβαια υπάρχει και η έκδοση των 220 δολ. με 16 GB μνήμη και 1 GB έξτρα RAM.

1. To Nexus 6

Μπορεί να μη διαθέτει τα σπέσιαλ χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα ολοκαίνουρια Nexus (όπως το κλείδωμα-ξεκλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα) αλλά για τα χρήματά του είναι μία πολύ καλή επιλοκή. Μπορείτε να το αγοράσετε ανακατασκευασμένο στο Amazon για 280 δολ.